Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a sorsdöntő Csata – TFSE mérkőzés után:

:

Hirdetés

Az 5-8. helyért zajló párharc sorsdöntő harmadik mérkőzésén a Ludovika-FCSM Csata 71-64-re legyőzte a TFSE-MTK együttesét. Ezzel eldőlt, hogy az 5. helyért Ludovika-FCSM Csata – Vasas Akadémia, míg a 7. pozíció megszerzéséért PEAC-Pécs – TFSE-MTK párharcokra kerül sor. Nyilatkozatcsokor a hunbaslet.hu segítségével.

Ludovika-FCSM Csata – TFSE-MTK 71-64 (21-20, 20-13, 13-17, 17-14)

Az egyik fél második sikeréig tartó párharc végeredménye 2-1 a Ludovika-FCSM Csata javára.

Statisztika ITT

Tursics Krisztián (vezetőedző, Ludovika-FCSM Csata): Gratulálok az egész csapatnak és a klubnak, hiszen nagyon nagy dolgot értünk el 3 év alatt. Az egész éves munkánkat és az erőnket mutatja, hogy milyen mélységből jöttünk vissza a párharcban. A sok-sok nehézség ellenére összeszedtük magunkat és megnyertük az első rájátszás párharcunkat. Megyünk tovább, szeretnénk megszerezni az 5. helyet a Vasas ellen.

Hegedűs Péter (másodedző, TFSE-MTK): Remekül játszott a Csata, és 0-1-ről megfordította a párharcot, amiért jár nekik a dicséret. A mi csapatunknak is jár az elismerés, hiszen akaratról és fel nem adásról tettek tanúbizonyságot. Örülök, hogy 8 játékosunk is betalált. Ahhoz, hogy jövőre előrébb léphessünk, meg kell tanulnunk megnyerni ezeket a szoros meccseket. Harcolunk tovább a 7. helyért.

Mányoky Réka (Ludovika-FCSM Csata): Büszke vagyok a lányokra, mert 0-1-ről felálltunk. A második és a harmadik mérkőzésen megmutatkozott, hogy milyen erősek vagyunk csapatként. Hajtunk tovább, cél az 5. hely.

Németh Alma (TFSE-MTK): Szomorú vagyok, mert győzni szerettünk volna. A meccs végére elfogytunk, de jó mérkőzést játszottunk. A Csata egy évvel előrébb tart nálunk, gratulálok nekik az Európa Kupás helyhez.

Fotó: Szilágyi Dénes / Ludovika-FCSM Csata

Hirdetés