Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Szekszárd – PINKK mérkőzés után:

:

Hirdetés

Pénteken egy mérkőzéssel elrajtoltak a hazai élvonal 16. fordulójának küzdelmei. Az Atomerőmű KSC Szekszárd 85-71-re verte a PINKK Pécsi 424 gárdáját. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

PINKK Pécsi 424 – Atomerőmű KSC Szekszárd 71-85 (17-24, 20-19, 14-24, 20-18)

Beszámoló, statisztika ITT

Vajna Miljkovic (vezetőedző, PINKK Pécsi 424): Gratulálok a Szekszárdnak, de ugyanakkor a csapatomnak is, hiszen dicséretet érdemelnek a harcosságuk miatt. Úgy érzem, fejlődtünk a kemény játék tekintetében. Az előző meccsen 36 ponttal kaptunk ki, ez ehhez képest fejlődés – de még hosszú út van előttünk a szezon folyamán.

Zseljkó Djokics (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Szeretném először is megköszönni a PINKK vezetőségének, hogy partnerek voltak ebben az időpontban is lejátszani a meccset. Nem vagyok elégedett, pár pillanaton kívül nem láttam szépséget a játékunkban. Az elmúlt pár mérkőzésen a védekezésünk nem olyan, mint amit látni szeretnék, főleg az első félidőben… Mezőnyben nem koncentráltunk, sok hibával, felesleges faulttal játszottunk, amin mindenképp változtatnunk kell.

Emma Stach (PINKK Pécsi 424): Tudtuk, hogy mi vár ránk, úgyhogy megpróbáltunk felnőni ehhez a nagy feladathoz, hogy fizikálisan és játéktudás tekintetében. A mi célunk hogy meccsről-meccsre helyt álljunk, és bent maradjunk a ligában. Ahogy ma játszottunk, az bíztató a jövőre nézve.

Bálint Réka (Atomerőmű KSC Szekszárd): Igazság szerint az utóbbi héten az Európa Kupa meccsre készültünk, ez volt fókuszban, nagyon kemény edzésekkel – de ez nem lehet mentség a pályán mutatott teljesítményünkre. Ezért szeretnék elnézést kérni a szép számmal kilátogató nézőktől is, hiszen ennél többre vagyunk képesek. A védekezésünk hagyott kívánnivalót maga után, fejben és a lábainkban is fáradtnak tűntünk.

Fotó: Jantner Zsolt – Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés