Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Szekszárd – Sopron mérkőzést követően:

:

Hirdetés

A Killik László Női Magyar Kupa tegnap rendezett negyeddöntőjében a TARR KSC Szekszárd hazai pályán szenvedett 64-76-os vereséget a Sopron Basket ellen. A hunbasket.hu segítségével gyűjtöttük össze a főszereplők értékeléseit.

Djokics Zseljko (vezetőedző, TARR KSC Szekszárd): “Tisztességesen játszottunk egy jó és kemény mérkőzést a precízebben teljesítő Sopronnal. Néhány mutatóban ellenfelünk fölé nőttünk, de a gyorsindításokat hiányoltam, ami a másik oldalon megvoltak. A játékvezetőkkel nem szeretnék foglalkozni, azonban sok szituációt nem érettünk. Egyik ilyenre kérdeztem rá, amikor a technikait kaptam.”

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): “Mentálisan is nehéz felkészülni a szervezetten játszó Szekszárdra, de örülök, hogy ezen a téren is elviselte a csapat a terhet. Fizikálisan erősebbek voltunk és a támadásainkat is jobban kiviteleztük, mint a decemberi bajnoki mérkőzésen.”

Theodoreán Alexandra (TARR KSC Szekszárd): “A mérkőzés után azt kértem a lányoktól, hogy senki ne horgassza le a fejét. Tudjuk, hogy tisztességesen felkészültünk, tudjuk, hogy sok hibával játszottunk, ezeket kell kiküszöbölni. Ebből a mérkőzésből erősebben jövünk ki és egységesebbek leszünk. Dolgozunk tovább, csak magunkra kell fókuszálni.”

Brooks Jelena (Sopron Basket): “Tudtuk, hogy hol hibáztunk a Szekszárd elleni bajnoki mérkőzésen, ma viszont az első perctől az utolsóig nagy akarattal játszottunk. Nyerni jöttünk, ez sikerült, nagyon büszke vagyok a csapatra.”

Fotó: Jantner Zsolt / KSC Szekszárd

Hirdetés