Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Szekszárd – Vasas negyeddöntő után:

:

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés

Csütörtökön megkezdődött az Atomerőmű KSC Szekszárd és a Vasas Akadémia negyeddöntő párharca is. A kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba, hogy miként értékeltek a főszereplők.

Atomerőmű KSC Szekszárd – Vasas Akadémia 89-71 (25-15, 26-15, 16-22, 22-19)

Beszámoló ITT

Zseljko Djokics (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Két ellentétes félidőt produkáltunk, az első nagyon jóra sikerült, de ki kell elemeznünk, hogy mi is történt a csapattal a másodikban. Egy nullára vezetünk, készülünk a vasárnapi második találkozóra, szeretnénk azon lezárni a párharcot.

Milos Pavlovic (vezetőedző, Vasas Akadémia): Nem vagyok elégedett, de nem az eredmény miatt, hanem mert kicsit bátortalanul játszottunk. Nyilván, nem tudjuk a Szekszárd erős belső játékát folyamatosan kivédekezni, sőt, még edzésen sem tudjuk ezt a keménységet reprodukálni. Annak örülök, hogy a szünet után kicsit összekaptuk magunkat, és a fiataloknak sikerült élni a lehetőséggel, és felhozták a játékunkat.

Mányoky Réka (Atomerőmű KSC Szekszárd): A Vasas Akadémia mindig kellemetlen ellenfél, így eléggé fel kellett pörgetnünk magunkat, hogy az első perctől kezdve uraljuk a találkozót. Szerintem sikerült az edzői utasításokat betartani, de azért a harmadik negyedtől kicsit mintha felengedtünk volna, ezért ezen még mindenképpen javítanunk kell.

Dúl Terka (Vasas Akadémia): Gratulálok a Szekszárd győzelméhez. Sajnos nem tudtuk tartani a lépést a hazaiak fizikális játékával. A harmadik negyedre feljavultunk ugyan, de sajnos utána már nem volt bennünk annyi energia, hogy sikerüljön még szorosabbá tenni a találkozót

 

Hirdetés