Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Szekszárd – Vasas összecsapás után:

:

Hirdetés

Hétfőn egy mérkőzést rendeztek a hazai élvonal 13. fordulójában. Ezen az Atomerőmű KSC Szekszárd 86-61-re legyőzte a Vasas Akadémiát. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu összeállítása alapján.

Atomerőmű KSC Szekszárd – Vasas Akadémia 86-61 (30-16, 24-14, 26-6, 6-25)

Beszámoló, statisztika ITT

Zeljko Djokic (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Nem számítottam ilyen jó kezdésre, hiszen az ilyen szünetek mindig rányomják a teljesítményre a bélyeget. A jó kezdésünk ellenére az utolsó játékrészben látottakkal nem vagyok elégedett, hiszen esélyt adtam mindenkinek, és így ezt a játékrészt húsz ponttal elvesztettük. Köszönöm a szurkolók egész éves támogatását, rájuk mindig számíthatunk, és nagy részesei a sikereinknek.

Földi Attila (vezetőedző, Vasas Akadémia): Nagyon hullámzó csapat vagyunk, egyébként is – de ma a legrosszabb arcunkat mutattuk. Gratulálok a Szekszárdnak!

Maire Ruzickova (Atomerőmű KSC Szekszárd): Boldog vagyok, hogy a karácsonyi szünet után ilyen jó teljesítménnyel tudtunk visszatérni a bajnokságba. Tudtuk, hogy nem vehetjük félvállról az ellenfelet, hiszen az előző fordulóban a Győrt is elkapták, illetve az ottani meccs után éreztük, hogy keménynek, agresszívnak kell lenni az első perctől kezdve, ez meghozhatja a sikert, főleg a hazai pálya támogatásával.

Böröndy Vivien (Vasas Akadémia): Gratulálok a Szekszárdnak – tudtuk, hogy nagyon kemény védekezést fogunk kapni, de az edzésen gyakorolt dolgok sajnos nem jöttek össze, így nem tudtunk többet kihozni ebből a mérkőzésből. Miután egy nagyon fiatal csapat vagyunk, természetes, hogy a szezon során hullámvölgybe kerüljünk.

Fotó: Atomerőmű KSC Szekszárd – Jantner Zsolt

Hirdetés