Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a szerdai nemzetközi mérkőzések után:

:

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés

Szerdán két Euroliga és egy Európa Kupa mérkőzésen követhettünk magyar csapatokat. A klubok honlapjai segítségével gyűjtöttük csokorba a találkozókat követő nyilatkozatokat.

EUROLIGA

Galatasaray – Sopron Basket 67-61 (15-13, 27-21, 14-6, 11-21)

Beszámoló ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Nem azzal az energiával és szervezettséggel jöttünk ki védekezni, ahogy kellett volna. Másodsorban nem reagáltunk rá idõben, és megzavarodtunk a Galatasaray védekezési stílusától, ami miatt elvesztettük a ritmusunkat támadásban. Próbáltunk elõnyös helyzeteket kidolgozni, és voltak is periódusok, amikor üres dobóhelyzeteket tudtunk kialakítani, de túl késõn, azokban a pillanatokban, amikor már nem éreztük igazán a dobásaink ritmusát. Ez a Galatasaray érdeme, amiért gratulálok is ellenfelünknek! Megtörték a játékunk ritmusát és kibillentettek minket a komfort zónánkból. Az mindenképpen pozitív, hogy a hajrában lecsökkentettük a különbséget, mely ebben a kiegyensúlyozott sorozatban igen fontos. Folytatjuk a kemény munkát, és javítjuk, amit kell!

Gabby Williams (Sopron Basket): Jó, hogy ez a mérkõzés még most, novemberben volt, így van idõnk tanulni belõle az úton, melyen haladunk. Tudjuk mik voltak a hibák, dolgozni fogunk az edzéseken, hogy ezeket kijavítsuk a céljaink elérése érdekében.

Perfumerias Avenida Salamanca – Atomerőmű KSC Szekszárd 96-54 (17-15, 25-13, 28-10, 26-16)

Beszámoló ITT

Djokics Zseljko (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Egy kiváló, agresszív stílusban kosárlabdázó csapat ellen játszottunk, amely tökéletesen kihasználta, hogy a válogatott szünet miatt és után még mindig nem sikerült teljesen összeszoknunk, összeállnunk.

EURÓPA KUPA

Prometej – UNI Győr MÉLY-ÚT 94–68 (23–16, 25–22, 28–12, 18–18)

Beszámoló ITT

Iványi Dalma (vezetőedző, UNI Győr MÉLY-ÚT): A sok eladott labda és a gyenge lepattanózásunk miatt kapott második szándékú kosarak megpecsételték a mérkőzésen a sorsunkat, pedig a játék néhány elemében javulást láttam.

Hirdetés