Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a szombati bajnoki mérkőzések után:

:

Hirdetés

Szombaton két mérkőzést rendeztek az élvonalban. A hunbasket.hu segítségével gyűjtöttük csokorba a találkozókat követő nyilatkozatokat.

LUDOVIKA-FCSM CSATA – VBW CEKK CEGLÉD 61-69 (10-11, 23-23, 17-10, 11-25)

Beszámoló ITT

Tursics Krisztián (vezetőedző, Ludovika-FCSM Csata): Ellenfelünk kiválóan játszott, ránk erőltették akaratukat. Nem hiába tartottunk tőlük, hiszen tudtuk, hogy a Ceglédet rutinos játékosok alkotják. Próbáltuk gyorsítani játékunkat, de sok hibát vétettünk ma, sok volt az eladott labdánk és rossz százalékkal is dobtunk, a ceglédi kispadról pedig extra teljesítmény érkezett Ruják Nóra személyében. A mai meccsen az elmúlt mérkőzéseken megnyert lepattanó csatát is elveszítettük.

Kostas Keramidas (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Roppant nehéz héten vagyunk túl, hiszen két nem várt vereségből kellett visszajönnünk. Hála az edzőinknek, sikerült pozitív energiákat merítenünk ezekből a meccsekből.

Keyona Hayes (Ludovika-FCSM Csata): Összességében jó meccset játszottunk, de a végén kivégezve éreztem magamat.

Kobolák Cintia (VBW CEKK Cegléd): Mélyről jöttünk vissza, hiszen az elmúlt héten két nem várt vereséget szenvedtünk. A szakmai stábunk segítségével pozitív energiákat merítettünk ezekből a mérkőzésekből, így tudtunk kilábalni.

PINKK-PÉCSI 424 – ZTE NKK 76-56 (21-19, 15-14, 25-15, 15-8)

Beszámoló ITT

Vanja Miljkovic (vezetőedző, PINKK-Pécsi 424): Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez. Nehéz úgy játszani, hogy kötelező a győzelem, semmit sem adnak ingyen, ezért meg kell dolgozni a pályán. Végül megmutattuk a karakterünket és keményen küzdöttünk, ma ez elegendő volt. Örülök a győzelemnek, de kemény kell tovább dolgoznunk.

Ambrus Péter (vezetőedző, ZTE NKK): Nagyon vártuk ezt az alsóházi rangadót. Pontatlanul kezdtük a mérkőzést, gyorsan rendeztük a sorainkat, az első félidő kiegyenlített volt. A harmadik negyedben nem sikerült azt a nyomást az ellenfélre gyakorolni, amit megbeszéltünk, itt elléptek tőlünk, sajnos a védekezésünk nem működött. Gratulálok a PINKK-nek. Megmutattuk, hogy tudunk harcolni, de ennél még több kell a győzelemhez.

Vári Zita (PINKK-Pécsi 424): Gratulálok a csapatomnak. Az eleje nehézkesen indult, sok hibával játszottunk mind védekezésben, mind támadásban. A második félidőre szépen összeszedtük magunkat és így meg tudtuk szerezni az első győzelmünket, így kell tovább haladnunk.

Mányoky Judit (ZTE NKK): Csalódott vagyok, hogy nem tudtunk nyerni, nagyon készültünk egész héten. Sok helyzetünk kimaradt a második félidőben, a védekezésünk gyenge volt, ezen dolgoznunk kell, minél hamarabb szeretnénk ezen javítani.