Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a TFSE – Csata mérkőzés után:

:

Hirdetés

Az 5-8. helyért zajló párharcban a Ludovika-FCSM Csata 82-73-as győzelmet aratott a TFSE-MTK otthonában és ezzel 1-1-re módosította az állást. A sorsdöntő mérkőzést szombaton rendezik. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

TFSE-MTK – Ludovika-FCSM Csata 73-82 (21-20, 18-29, 15-14, 19-19)

Az egyik fél második sikeréig tartó párharc állása 1-1.

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): A szombati és a mai mérkőzés között annyi változás történt, hogy az első meccsen bennünk lobogott nagyobb tűz, ma a Csatában, mint az várható volt az első vesztes meccsüket követően. Ellenfelünk jó csapat, mindent megtett a győzelemért, amely sikerült is neki. A harmadik, szombati mindent elkövetünk azért, hogy kijavítsuk hibáinkat, nem feltett kézzel megyünk majd ki a pályára. Sajnos Dúl Panka személyében ma újabb ember esett ki a rotációnkól.

Tursics Krisztián (vezetőedző, Ludovika-FCSM Csata): A szombati elvesztett meccset követően mélyről jöttünk vissza, jó volt látni, hogy ma volt energia a játékunkban, jól védekeztünk és a dobásaink is sikerültek. A harmadik meccsen hasonló teljesítményt szeretnék látni csapatomtól, van rá két napunk, hogy felkészüljünk az összecsapásra és arra, hogy kijavítsuk hibáinkat, melyek ma is akadtak.

Bernáth Réka (TFSE-MTK): Szeretnék én is gratulálni a Csatának. Sikerük hátterében az is állhatott, hogy több teret hagytunk Lelik Rékának, aki így sikeresen értékesítette tripláit. Készülünk a szombatra, győzni akarunk!

Lelik Réka (Ludovika-FCSM Csata): Úgy álltunk ki a mai mérkőzésre, hogy a legutóbb mutatott játéknál rosszabb már nem lehet. 19 asszisztot szereztünk, szerintem ez egy bíztató mutató. Gőzerővel készülünk a szombatra, ahol nyerni akarunk!

Fotó: TFSE-MTK

Hirdetés