Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a TFSE – PEAC összecsapás után:

:

Hirdetés

A 2020/2021-es évadban a PEAC-Pécs együttese szerezte meg a 7. helyet a magyar bajnokságban. A helyosztó párharc második mérkőzésén a pécsiek 80-62-es sikert arattak a TFSE-MTK otthonában és ezzel 2-0-val lezárták a párharcot. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

TFSE-MTK – PEAC-Pécs 62-80 (10-27, 18-24, 16-16, 18-13)
Az egyik fél második sikeréig tartó párharc végeredménye 2-0 a PEAC-Pécs javára.

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Először is gratulálok a PEAC-nak és nekünk is. A párharcot megelőzően beszéltük Ferivel, hogy mindkét csapatot nagyon keményen sújtotta a balsors a szezonban. Nem volt két olyan hét, amikor együtt edzett volna a teljes keretünk. A mai mérkőzés második félidejében öröm volt látni, hogy nagyjából a két évvel ezelőtt feljutó keretünk harcolt a parketten és állták is a sarat az erős PEAC ellen. Nagyon tanulságos idény volt a mostani, reméljük a következő nem lesz ennyire kaotikus. Összességében sok dologban léptünk előre, erre törekszünk továbbra is! Jó pihenést kívánok mindenkinek!

Csirke Ferenc (vezetőedző, PEAC-Pécs): Gratulálok a csapatomnak és a TFSE-MTK-nak is! Két viharvert fél játszott egymással a hetedik helyért. Ma este egészen más mérkőzést láthattunk volna, ha mindkét csapat teljes létszámmal ki tudott volna állni. Végtére örülök, hogy befejeződött a szezon, hiszen nagyon kemény dolgokon mentünk keresztül. Büszke vagyok a lányokra, amiért ezt így végig bírták csinálni. Bebizonyították, hogy milyen sportemberek is valójában. Jó nyarat mindenkinek!

Katona Szidónia (TFSE-MTK): Szeretnék gratulálni a PEAC-nak! Nem mondom, hogy nem vagyunk csalódottak, de annak mindenképpen örülünk, hogy eljutottunk a rájátszásig és nem vallottunk szégyent. Gratulálok magunknak is, hiszen nagyon erős közösség alakult ki a csapaton belül, örülök, hogy együtt tudtunk helytállni!

Sarok Nikolett (PEAC-Pécs): Sok problémánk volt a szezonban, mostanra nagyjából minden rendben van. Örülök, hogy pályára tudtam lépni és jó szájízzel tudtuk befejezni az idényt. Két elkeseredett csapat találkozott a hetedik helyért, mindenkinek jár a dicséret és a gratuláció!

Fotó: TFSE-MTK

Hirdetés