Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a TFSE – PINKK mérkőzés után:

:

Hirdetés

Szombaton egy találkozót rendeztek a hazai élvonalban. Ezen a 15. fordulóból pótolták a TFSE-MTK – PINKK Pécsi 424 találkozót. A TFSE Süle Krisztina és Chanise Jenkins hiányában 77-68-ra alulmaradt hazai pályán.

TFSE-MTK – PINKK-Pécsi 424 68-77 (14-17, 28-16, 8-12, 18-32)

Beszámoló, statisztika ITT

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Gratulálok ellenfelünknek, alaposan felkészültek. Csapatom nem bírja még el két kulcsjátékos távollétét. Ebből a vereségből nagyon sokat szeretnénk tanulni. Olyan pillanatok döntöttek, amikor üres ziccereket hibáztunk és eladott labdákat vétettünk. Ugyanakkor büszke vagyok, hogy Boros Berta és Bernáth Réka ismételten bizonyította, hogy helye van a magyar tehetségeknek a pályán. Igyekszünk maximálisan felkészülni az előttünk álló meccsekre.

Vanja Miljkovic (vezetőedző, PINKK Pécsi 424): Úgy gondolom, hogy ma nem a szép kosárlabdázásé volt a főszerep. Sok hibát vétettünk, de elégedettek lehetünk a végén, mivel csak 68 pontot kaptunk. Örülünk ennek a győzelemnek, de nincs túl sok időnk rá, mivel szerdán hazai pályán egy kiemelten fontos mérkőzés vár ránk a Vasas Akadémia ellen.

Bernáth Réka (TFSE-MTK): Gratulálok a PINKK csapatának. Össze kell szedni a védekezésünket, a kizárásokon pedig javítanunk kell. Koncentrálunk a következő mérkőzésekre, dolgozunk tovább!

Tenyér Zsófia (PINKK Pécsi 424): Természetesen örülünk a győzelemnek, de tudjuk, hogy a TFSE-nek két kulcsjátékosa is hiányzott ma a pályáról. A védekezésünkön sokat kell fejlesztenünk a jövőben. Ez a siker önbizalmat kell adjon az előttünk álló feladatokhoz. Szerdán a Vasas ellen folytatni szeretnénk a jó szériát.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés