Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a vasárnapi bajnoki mérkőzések után:

:

Hirdetés

Vasárnap két mérkőzést rendeztek a hazai élvonal 16. fordulójában. A hunbasket.hu segítségével gyűjtöttük csokorba, hogy miként értékeltek a főszereplők.

DVTK – ELTE-BEAC Újbuda 81-66 (23-21, 19-17, 22-13, 17-15)

Beszámoló ITT

Völgyi Péter (vezetőedző, DVTK): A BEAC egy nagyon kellemetlen ellenfél, jó rotációval. Értékesnek tartom az ilyen különbségű győzelmet, hisz nekünk sem volt sok időnk készülni a találkozóra. Ellenben nagyon bosszantanak az emberelőnyös helyzetekből eladott labdáink. Ahhoz, hogy komolyabb mérkőzéseket meg tudjuk nyerni, ezeket a jövőben mindenképp gólra kell váltanunk. Gratulálok a BEAC-nak, az első félidőben nagyon szépen teljesítettek. Továbbá gratulálok a saját csapatomnak is, hisz ez a rengeteg assziszt jó játékot feltételez.

Horváth Bianka (másodedző, ELTE-BEAC Újbuda): Szeretnék gratulálni a Diósgyőrnek, megérdemelten nyertek. Kissé enerváltak voltunk, de ez az erőltetett menetnek köszönhető. Nem keresünk kifogásokat, vannak hibáink, amiket ki szeretnénk javítani. Nagyon jól dobott a Diósgyőr az első félidőben. Ám nem szabad szomorkodni, tanulunk belőle, megyünk tovább, hisz nagyon fontos mérkőzések következnek, amiket meg szeretnénk nyerni.

Milica Jovanovic (DVTK): Mérkőzésről mérkőzésre fejlődünk, főleg a második félidőben tudtuk betartani a mérkőzés előtt megbeszélteket. A 27 assziszt jól mutatja, hogy csapatként jól működtünk ezen a mérkőzésen.

Boros Júlia (ELTE-BEAC Újbuda): Úgy gondolom, hogy küzdöttünk, harcoltunk, de ez ma sajnos ennyire volt elég. Próbáltuk magunkból a legjobbat kihozni, de sok hibával játszottunk. Nem szabad szomorkodni, erre idő sincs, most már a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk.

Fotó: Szilágyi Dénes / Ludovika-FCSM Csata

Ludovika-FCSM Csata – Atomerőmű KSC Szekszárd 55-73 (17-21, 17-15, 10-21, 11-16)

Beszámoló ITT

Tursics Krisztián (vezetőedző, Ludovika-FCSM Csata): Találkoztunk egy olyan csapattal, amely magas intenzitással játszott szinte végig. Az első félidőben jól játszottunk, agresszívan kosárlabdáztunk, viszont szünet után ellenfelünk intenzitása megmaradt, mi pedig folyamatosan romlottunk lefelé, labdákat adtunk el, ziccereket hibáztunk. Ritkán találkozunk hasonló stílusban játszó csapat ellen, sajnos ezt a sebességet, agresszivitást edzésen nehéz vagy nem is lehet modellezni.

Zseljko Djokics (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Boldog vagyok, hogy sikerült nyernünk, hiszen rengeteg problémával küszködünk a Riga elleni Euroliga meccs óta, amikor Dana Evans megsérült. A mai találkozóra is csak egy légióst tudtunk nevezi, egy olyan Csata elleni összecsapásra, amely remekül tud támadni. Két okból is büszke agyok a csapatra. Sikerült ellenfelünket ötvenöt ponton tartani, valamint örülök annak, hogy iatal játékosaink folyamatosan fejlődnek, egyre nagyobb önbizalommal játszanak és egyesek már vezérszerepet is vállalnak. Örülök annak, hogy rengeteg lelkes szekszárdi szurkoló elkísért bennünket a fővárosba.

Zele Dorina (Ludovika-FCSM Csata): A Szekszárd ma megmutatta, hogy az Euroligában edződik és miért készül nap mint nap nagyon kemény ellenfelek ellen. Ennek ellenére jó mérkőzést játszottunk, és bízom benne, hogy tudjuk majd hasznosítani az itt tanultakat.

Krnjic Sara (Atomerőmű KSC Szekszárd): Sok bajunk volt ezen a héten, de kijöttünk, harcoltunk és győztünk. Tudom, hogy a Csatánál is vannak problémák, de ők is jó meccset játszottak.

Hirdetés