Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a vasárnapi bajnoki mérkőzések után:

:

Hirdetés

Vasárnap két mérkőzésre került sor a hazai élvonal 4. fordulójában. A DVTK a Szekszárdot verte bajnoki rangadón. A Cegléd az Európa Kupa rajtra készülve a Vasast győzte le. Nyilatkozatcsokor.

Fotó: kosarsport.hu

Forrás: kosarsport.hu

Aluinvent DVTK – Atomerőmű KSC Szekszárd 69-63 (12-14, 22-17, 23-18, 12-14)

Beszámoló, statisztika ITT

Cziczás László (vezetőedző, Aluinvent DVTK): A bajnokság egyik legerősebb csapatát sikerült nehéz körülmények között legyőzni. Sok jó egyéni teljesítmény kellett ehhez, többek között Szücs Rékáé, akiről tudtam, hogy benne van, ezért sokat is biztatom, vállalkozzon. A többiek is nagyot küzdöttek. Győrben kiénekelték a sajtot a szánkból, ezért most mindenképpen nyerni akartunk. Gereben Líviának üzenjük, nélküle nem Szekszárd a Szekszárd, ő az egyik legőrültebb harcos, gyógyuljon meg és térjen vissza!

Zeljko Djokic (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Jár a gratuláció a hazaiaknak, akik egy nem túl szép meccsen legyőztek minket. Főleg mert nem zártunk ki jól, így sok lepattanót szedtek. Többektől jobb teljesítményt vártunk, rangadót csak úgy lehetne nyerni. Szücs Réka extrán játszott, nagy pluszt és lendületet adott a DVTK-nak.

Szücs Réka (Aluinvent DVTK): Örülünk a győzelemnek, ami rendkívül fontos volt a legutóbbi végjátékban elszenvedett vereség után. A saját teljesítményemnél fontosabb volt az, hogy nyertünk, talán tudtam adni egy kis frissességet a csapatnak.

Bálint Réka (Atomerőmű KSC Szekszárd): Sajnos nem tudtuk maradéktalanul megvalósítani azt, amit edzéseken elterveztünk. Talán annyi pozitívuma volt a mérkőzésnek, hogy rosszul játszva tudtunk elérni szoros eredményt.

VBW CEKK Cegléd – Vasas Akadémia 85-75 (24-17, 23-22, 17-15, 21-21)

Beszámoló, statisztika ITT

Gabriel Carrasco (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Gratulálok a játkosaimnak, akik keményen dolgoztak. Érződik, hogy egyre erősebb a magyar bajnokság, hétről hétre születik valamilyen meglepetés. Mi egy hosszú sűrű időszakot kezdünk, a Vasas hét közben nem játszott, így örülök a győzelemnek.

Földi Attila (vezetőedző, Vasas Akadémia):  Teniszes kifejezéssel élve túl sok ki nem kényszerített hibánk volt, hogy megnyerjük a mérkőzést, és ezért csak saját magunkat hibáztathatjuk.

Szirony Dorina (VBW CEKK Cegléd): Szerintem az egész csapat nagyon küzdött és hajtott, és sikerült kijavítanunk olyan dolgokat, amiket például a ZTE ellen elrontottunk. Úgy érzem sikerült fejlődnünk szerda óta és természetesen hajrá CEKK!

Taylor Murray (Vasas Akadémia): Nagyon sok energiával kezdtük a mérkőzést, de voltak hibáink, próbáltuk menni tovább, visszajönni a mérkőzésbe, de nem sikerült.

Hirdetés