Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Vasas – DVTK mérkőzés után:

:

Fotó: Vasas Akadémia

Hirdetés

Pénteken pótolták a bajnokság 13- fordulójából a Vasas Akadémia – DVTK-Hun-Therm mérkőzést. A DVTK  remek játékkal 80-55-re verte a Vasast. Az alábbiakban a kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba a főszereplők értékelését.

Vasas Akadémia – DVTK-Hun-Therm 55-80 (22-23,8-20,12-22,13-15)

Milos Pavlovic (vezetőedző, Vasas Akadémia): Egészen addig, amíg tartottuk magunkat a megbeszéltekhez és kellő akaraterővel és hittel rendelkeztünk, jó meccset játszottunk és tartani tudtuk a lépést. Az ilyen típusú mérkőzéshez azonban sajnos szűk a rotációnk. Egy fizikálisan erősebb és tapasztaltabb csapat a DVTK, amely lépésről lépésre érvényesíteni tudta akaratát. Sajnos ma csak néhány játékosunk volt itt fejben, ami nagyon bosszantó számomra, egy DVTK ellen pedig mindenkire szükség van. Ellenfelünk megérezte a vér szagát, így negyedről negyedre egyre jobban játszott. Ezt a lendületet nekünk nem sikerült fékezni, de a legnagyobb baj az, hogy elkezdtük feladni. Több éve koptatom már a Vasas kispadját és aki ismer nagyon jól tudja, hogy a szótáramban nem szerepel a feladás szó. Erről mindenképp beszélnünk kell a lányokkal, a DVTK-nak pedig természetesen gratulálok a győzelemhez.

Völgyi Péter (vezetőedző, DVTK-Hun-Therm): Bizonyítani tudta a Vasas, hogy hazai pályán nehéz ellenfél. Nagy dinamikával és helyenként igen látványosan tudtunk játszani, a zóna védekezésnek köszönhetően pedig sikerült megzavarni az ellenfelet. Örülök, hogy sérülés nélkül tudtuk lehozni a mai mérkőzést, gratulálok csapatomnak a győzelemhez.

Schaquilla Nunn (Vasas Akadémia): A mérkőzés elején tudtunk úgy játszani és küzdeni, ahogy elterveztük. Az idő múlásával sajnos egyre kevésbé voltunk hatékonyak, kizökkentünk a fókuszból és hibát hibára halmoztunk. Egy olyan szintű csapat, mint a DVTK természetesen élni tudott a lehetőséggel és nem hagyta, hogy vissza tudjunk menni a meccsbe.

Aho Nina (DVTK-Hun-Therm): Az elmúlt pár mérkőzésen ritmusunkat vesztettük, úgyhogy nagyon fontos volt, hogy a válogatott szünet előtt vissza tudjunk térni a helyes ösvényre. Elégedett vagyok a mai teljesítménnyel, jól játszott a csapat és örülök, hogy sikerült magabiztos győzelmet aratnunk.

 

Hirdetés