Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Vasas – DVTK mérkőzés után:

:

Fotó: Vasas Akadémia

Hirdetés

Szerdán a friss kupagyőztes DVTK 66-59-es győzelmet aratott a Vasas Akadémia otthonában. A kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba, hogy a főszereplők miként értékeltek.

Vasas Akadémia – DVTK 59 -66 (14-12, 9-22, 15-21, 21-11)

Beszámoló ITT

Milos Pavlovic (vezetőedző, Vasas Akadémia): Gratulálok a DVTK-nak, jobbak voltak ma nálunk. Egész jól kezdtük a találkozót, azonban a második negyedben elveszítettük a fókuszt, ami rányomta a bélyegét a meccsre. Próbáltunk talpra állni és egy ideig úgy tűnt, sikerülhet is. Túl fiatalok vagyunk még ahhoz, hogy ilyen kulcspillanatokban higgadtan tudjunk játszani, túl görcsösek voltunk egy ekkora hátrány tudatában. Nem ért véget a bajnokság, hétvégén fontos mérkőzés vár ránk a BEAC ellen, amire maximálisan fel kell készülnünk.

Völgyi Péter (vezetőedző, DVTK): Nagyon nehéz mérkőzésre számítottam, ami be is igazolódott. A második félidőben sokkal jobban harcoltunk a lepattanókért, és ha a harmadik negyed elején az indításokból nem adunk el annyi labdát, akkor korábban is lezárhattuk volna a meccset. A Vasas rengeteg taktikai változtatást hajtott végre, ami meg is zavart minket, ám szerencsére a végjátékot magabiztos előnyből kezdtük és nem engedtük már közel az ellenfelet. Gratulálok a Vasasnak, hiszen végig harcolt, valamint az én csapatomnak is jár a dicséret. A kupaszereplés miatt rendkívül fáradt volt mindenki, de amíg bírtuk lábbal, addig jól és okosan tudtunk kosárlabdázni.

Sara Heljic (Vasas Akadémia): Nagy önbizalommal kezdtük a találkozót, mivel idegenben már sikerült győznünk a DVTK ellen és meg akartuk ismételni ezt a bravúrt. Ennek megfelelően jól rajtoltunk, de a második negyedben visszaesett a teljesítményünk védekezésben és támadásban is. Nem adtuk fel, megpróbáltunk fordítani, de ez sajnos nem sikerült. Gratulálok a DVTK-nak a győzelemhez, bízom benne, hogy a következő mérkőzésen fogunk tudni javítani.

Cheridene Green (DVTK): Tudtuk, hogy ellenfelünk arra fog számítani a mai mérkőzésen, hogy a kupaszereplés miatt fáradtabbak leszünk, ezért rendkívül fókuszáltnak kellett maradnunk. Úgy érzem, fejben is ott tudtunk lenni a pályán, ez volt a kulcsa a győzelemnek. Gratulálok a csapatomnak.

Fotó: Vasas Akadémia

 

Hirdetés