Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Vasas – Győr mérkőzés után:

:

Hirdetés

Szerdán egy mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. Ezen az UNI-Győr – MÉLY-ÚT 83-71-es győzelmet aratott a Vasas Akadémia otthonában. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

Vasas Akadémia – Uni Győr MÉLY-ÚT 71-83 (11-20, 19-22, 28-23, 13-18)

Milos Pavlovic (vezetőedző, Vasas Akadémia): Többé-kevésbé sikerült megvalósítanunk azokat a dolgokat, amikre tudatosan készültünk. Egy dologgal azonban nagyon nem vagyok kibékülve, ez pedig a lepattanózás. Kulcspillanatokban, amikor esélyünk lett volna átvenni az irányítást hibákat vétettünk, és engedtünk ellenfelünknek, hogy második szándékból vagy büntetőből legyenek eredményesek. Elégedettnek kell azonban lennem, hiszen a lányok mindent beleadnak nap mint nap, legyen szó edzésről vagy mérkőzésről. Büszke vagyok a csapatra, hogy egy szoros mérkőzést sikerült játszanunk egy bomba erős Győr ellen. Ez bizonyíték arra, hogy tudunk negyven percen keresztül koncentráltan játszani és küzdeni.

Iványi Dalma (vezetőedző, UNI-Győr – MÉLY-ÚT): Azt kaptuk, amire számítottunk. A Vasas az utolsó percig küzdött és nagy erőbedobásra késztetett minket. Gratulálok mindkét csapatnak és gratulálok lányaimnak, jól viseltük a nyomást és azt, hogy az ellenfél folyamatosan tapadt ránk. Amikor higgadtak tudtunk maradni, csapatként nagyon jó megoldásokat találtunk, sokat tett hozzá a kispad is a mai győzelemhez. Örülök, hogy egy ilyen jó mérkőzéssel zártuk le ideiglenesen a bajnokságot.

Tóth Orsolya (Vasas Akadémia): Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez, úgy gondolom sokáig meccsben voltunk, nem adtuk fel egy pillanatig sem. Engedtünk a Győrnek néhány könnyű kosarat, azonban úgy gondolom, hogy támadásban is jobbat kell nyújtanunk ahhoz, hogy ilyen szintű csapatot is meg tudjunk lepni.

Brianna Kiesel (UNI-Győr – MÉLY-ÚT): Az egész csapatot dicséret illeti, nehéz mérkőzés volt a mai, gratulálok mindenkinek a győzelemhez. Komoly próbatétel vár ránk hamarosan, remélem ilyen lendülettel és energiával fogunk játszani az Európa Kupában is.

Fotó: Vasas Akadémia

 

 

Hirdetés