Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a VBW CEKK Cegléd – Atomerőmű KSC Szekszárd mérkőzés után:

:

Fotó: hunbasket.hu

Hirdetés

A bajnokság 13. fordulójának előrehozott mérkőzésén az Atomerőmű KSC Szekszárd -ra múlta felül a VBW CEKK Cegléd együttesét. A kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba, hogy miként értékeltek a főszereplők.

VBW CEKK Cegléd – Atomerőmű KSC Szekszárd 58-91 (17-23, 16-23, 9-26, 16-19)

Kostas Keramidas (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): “Megpróbáltunk versenyképesek lenni, amennyire csak tudtunk, de különösen a támadójátékunkban, megéreztük Samantha Cooper hiányát. Próbáltuk ezt védekezéssel ellensúlyozni, ami az első félidőben sikerült is, a másodikban viszont teljesen szétestünk, így a végén már igyekeztem több lehetőséget adni azoknak, akik a korábbi meccseken kevesebbet voltak a pályán.”

Zseljko Djokics (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): “Gratulálunk a csapatomnak. Ez volt az első meccsünk egy 21 nap alatt sorra kerülő 7 meccses sorozatból, és az elején érződött, hogy a mérkőzés előtt nem tudtunk 5-5 ellen edzeni. A meccs alatt is érződött, hogy fokozatosan állt össze a játékunk és végül nagyon elégedett vagyok, mert minden mutatóban jól teljesítettünk. Megyünk tovább, szombaton fontos meccs vár ránk.”

Rakita Lili (VBW CEKK Cegléd): “Először is gratulálok a Szekszárd csapatának. Az első negyedben jól játszottunk, próbáltuk megvalósítani, amit az edzőnk kért tőlünk, viszont a harmadik negyedre úgy jöttünk ki, hogy teljesen szétestünk, amit a Szekszárd maximálisan kihasznált. Valamin muszáj lesz változtatnunk, ha meccseket szeretnénk nyerni, mert ez így nincs rendben… Nincs sok időnk, készülünk a hétvégére, keményen kell edzenünk tovább.”

Miklós Melinda (Atomerőmű KSC Szekszárd): “Nehezen kezdődött számunkra a mérkőzés, mert könnyű támadólepattanókat hagytunk a Ceglédnek, és ezáltal könnyű kosarakat is. Viszont próbáltunk erre odafigyelni a további negyedekben és gyakorolni a saját támadójátékunkat és védekezésünket, hogy visszajöjjünk a ritmusba a további meccsekre. Úgy gondolom, hogy jó volt a mérkőzés és tudtunk előrelépni, visszarázódni a szisztémába, amit játszani szeretnénk. Nagyon jó, hogy megnyertük ezt a mérkőzést, de mennünk kell tovább, mert még komoly feladatok várnak ránk.”

Fotó: hunbasket.hu

Hirdetés