Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a VBW CEKK Cegléd – TFSE-MTK mérkőzés után:

:

Fotó: VBW CEKK Cegléd

Hirdetés

Pénteken pótolták a második fordulóból a VBW CEKK Cegléd és a TFSE-MTK összecsapását. A TFSE 75-64-es sikert aratott Albertirsán. Nézzük, hogy a főszereplők miként értékeltek.

VBW CEKK Cegléd – TFSE-MTK 64-75 (19-22, 12-18, 13-24, 20-11)

Beszámoló ITT

Hegedűs Péter (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Gratulálok a TF-nek, ugyanakkor jár a gratuláció az én játékosaimnak is. Nem tudok rájuk rosszat mondani, megpróbáltak mindent és küzdöttek, próbálták kihozni a maximumot ebből a helyzetből.

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): A védekezésünkkel nem voltam elégedett, viszont támadásban, amit egész héten gyakoroltunk, nagyon szépen járattuk a labdát, gyors kosárlabdát játszottunk. Az volt a mai meccsre kitűzött célunk, hogy támadásban lépjünk előre. Ez megtörtént

Szerelem-Kobolák Cintia (VBW CEKK Cegléd): Gratulálok a TF-nek a győzelemhez, illetve saját csapattársaimnak és az edzőinknek, mert amilyen helyzetből, amilyen mélyről mentünk neki ennek a mérkőzésnek, és ott amilyen teljesítményt a pályára tettünk, az megmutatta, hogy ezt a csapatot nem szabad leírni. Remélem, hogy ebből pozitívan fogunk tovább építkezni.

Németh Alma (TFSE-MTK): Az elsődleges, hogy nyertünk és egy kicsit fellélegezhetünk, hogy egy újabb győzelmet szereztünk a nagy nyomás után. A játék képével nem teljesen vagyok elégedett, főleg a védekezésünkkel, de megyünk tovább…

Hirdetés