Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a ZTE – DVTK találkozó után:

:

Hirdetés

A hazai élvonal egyetlen szerdai mérkőzésén az Aluinvent DVTK 113-63-ra legyőzte a ZTE NKK csapatát. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

Ambrus Péter (vezetőedző, ZTE NKK): Az előző mérkőzéshez nagy volt a fejlődésünk. Főleg védekezésben láttam előrelépést, de támadásban is megértették a lányok, hogy hosszan kell játszanunk és abból lesznek tiszta dobóhelyzeteink. A letámadás ellen nehéz dolgunk volt, de ma egy olyan küzdést mutattak ma be a lányok, ami előre mutató.

Földi Attila (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Sajnos még mindig csak periódusokra találjuk meg a játékunkra, utána megint eltűnik. Össze kell szoknunk, még mindig az idő a legnagyobb problémánk, hogy nem tudtunk kellően összecsiszolódni. Mindenesetre megcsináltuk, amiért jöttünk.

Szabó Petra (ZTE NKK): Harcosan játszottunk és talán az első olyan meccsünk volt, amikor jó periódusokat tudtunk produkálni. Volt több gyorsindításunk is, de sajnos a szűkebb rotáció miatt elfáradtunk és letámadás is sok erőt kivett a lányokból. Szerintem pozitívan jöttünk ki ebből a meccsből a vereség ellenére.

Kiss Angelika (Aluinvent DVTK): Próbáltuk a saját játékunkat játszani és magunkkal foglalkozni. A védekezéseinkbe próbáltuk beletenni, amit megbeszéltünk. A végén a zónavédekezésünk viszonylag jól működött és a letámadásos, lassító védekezésünk is. Jó mérkőzést játszottunk és elégedettek lehetünk.

Fotó: Jóna István

 

Hirdetés