Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a ZTE – Sopron mérkőzés után:

:

Hirdetés

Hétfőn este a 9. fordulóból pótolt mérkőzésen a Sopron 104-47-es győzelmet aratott a ZTE NKK otthonában. Nyilatkozatcsokor a hubasket.hu segítségével.

Ambrus Péter (vezetőedző, ZTE NKK): Olyan helytállást mutattak a lányok az elmúlt meccsen, ami bizakodásra adhatott okot. Ezt az első félidőben csak nyomokban láthattuk. A másodikban viszont megértették a lányok, hogy mik azok az elvek, amiket látni szeretnénk védekezésben. Javultunk és így a támadásainkat is gördülékenyebben tudtuk vezetni és helyzetig tudtunk játszani ebben látom a mai meccs pozitívumát. Készülünk a PEAC ellen.

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Nem vagyunk teljesen túl ezen a nehéz időszakon, hiszen többen még lábadoznak, vagy küzdenek a betegséggel. Folyamatos alkalmazkodást igényelt a stábtól és a játékosoktól is. Megpróbáltuk ebből kihozni a maximumot, de egyértelmű jelei vannak, hogy a játékunk akadozott és nem is a megszokott szerkezetben játszottunk. A következő időszakot is az építkezés fogja meghatározni, hogy felhozzuk azokat a játékosokat, akik le vannak maradva a kihagyások miatt és emellett a játékunkat is folyamatosan építgetjük. Ez úgy gondolom még hosszú folyamat lesz.

Kulcsár Bianka (ZTE NKK): Az volt a célunk, hogy tisztességgel helytálljunk a Sopron ellen. Ez talán a második félidőben jobban sikerült. A védekezésünknek még sokat kell javulni, azon dolgozunk, hogy ez így legyen.

Gabby Williams (Sopron Basket): Van még min dolgoznunk, egy hónapos szünet után ez nem meglepő. Napról napra szeretnénk jobbak lenni. Sok jó dolgot csináltunk a meccsen, de kijöttek a hibák is, amiket javítanunk kell.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

 

Hirdetés
Hirdetés