Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a ZTE – TFSE mérkőzés után:

:

Hirdetés

Pénteken egy találkozót rendeztek a hazai élvonalban. Ezen a TFSE-MTK 81-75-re legyőzte a ZTE NKK csapatát. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

ZTE NKK – TFSE-MTK 75-81 (23-21, 14-16, 13-25, 25-19)

Ambrus Péter (vezetőedző, ZTE NKK): Nagyon kemény mérkőzésre készültük és az is volt. Szerettük volna megszerezni az alapszakasz végén az első győzelmünket, hiszen visszük tovább a playoutba az eredményeinket. Sajnálom, hogy nem sikerült. Meg kell dicsérni a csapatot, mert küzdöttek, hajtottak és a szezon egyik legjobb mérkőzését tudtuk játszani. Kár, hogy csak az alapszakasz végére sikerült összeállni a csapatnak. Ez egy jó irány, amin tovább kell haladnunk és akkor sikerülhet jó eredményt elérnünk a folytatásban.

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Nem hittük, hogy ilyen kemény lesz a meccs, de az tudtuk, hogy a Zalaegerszeg szeretné megszerezni az első győzelmét. Nehéz mérkőzésre készültünk, de ennyire nem, ami a hazaiakat dicséri. Köszönet illeti a zalaegerszegi klubot, hogy sportszerűen belementek a mérkőzés halasztásába. Boldog vagyok, hogy ezzel a fiatal gárdával sikerült a második évünkben a rájátszásba jutnunk.

Szabó Petra (ZTE NKK): Közel volt a győzelem. Jól kezdtünk és jöttek a játékaink is és egál meccset tudtunk játszani az első félidőben. A nagyszünet után kicsit fásultak voltunk, de sikerült visszakapaszkodnunk a meccsbe. Büszkeék lehetünk a mai teljesítményünkre. Remélem a folytatásban sikerül megszereznünk az első sikerünket.

Németh Alma (TFSE-MTK): Az ilyen meccsekre szoktuk mondani, hogy nyögvenyelősen. Büszke vagyok, hogy a playoffba vagyunk. Nagyon várjuk a rájátszást és szeretnénk megnehezíteni az ellenfeleink dolgát és akár meglepetéseket is okozni.

Fotó: Jóna István / ZTE NKK

 

 

 

Hirdetés