Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor az UNI Győr MÉLY-ÚT – Vasas Akadémia Play-Off mérkőzés után:

:

Hirdetés

Kedden egy mérkőzést rendeztek a női élvonal rájátszásában. Ekkor az UNI-Győr – MÉLY-ÚT 68-67-re legyőzte a Vasas Akadémiát az 5. helyért zajló párharc első találkozóján. Az egyik fél második sikeréig tartó csatározások alkalmával ezzel 1-0-ra vezetnek a győriek. A kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba, hogy miként értékeltek a főszereplők.

UNI Győr MÉLY-ÚT – Vasas Akadémia 68-67 23-13, 18-17, 17-21, 10-16)

Beszámoló ITT

Iványi Dalma (vezetőedző, UNI Győr MÉLY-ÚT): “Keserédes győzelem ez, mert ugyan győztünk, de ugyanazokkal a hibákkal szembesültünk a meccs során, mint az egész szezonban. Három negyedig azért elég jól el tudtuk menedzselni a tízpontos előnyünket, a végén azonban idegeskedni kellett. Remélem, a második meccsen ennél jobban teljesítünk, ellenkező esetben megint nagyon nehéz meccs vár ránk.”

Milos Pavlovic (vezetőedző, Vasas Akadémia): “Szinte minden szempontból jobb a győri csapat, de most mi voltunk a jobbak, győzelmet érdemeltünk volna. Nagyon büszke vagyok a csapatra, ha otthon is ugyanilyen erényeket tudunk csillogtatni, akkor visszatérünk Győrbe a harmadik meccsre.

Weninger Virág (UNI Győr MÉLY-ÚT): “A második félidőben szinte semmi nem úgy működött, ahogyan azt terveztük, a dobásaink sem mentek be. Nagyot kell javulnunk, hogy a hétvégén lezárjuk a párharcot.”

Bach Boglárka (Vasas Akadémia): “Szinte végig vezettek a győriek, ennek ellenére kezünkben volt a győzelem. Tavaly nem tudtuk megszerezni az ötödik helyet, most tehettünk volna efelé egy nagy lépést. Nem adjuk azonban fel, szeretnénk visszavágni otthon, és harmadik meccsre kényszeríteni a győri csapatot.”

Hirdetés