Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor BKG-PRIMA Szigetszentmiklós – Sopron Basket mérkőzés után:

:

Hirdetés

Szerdán a bajnokság 13. fordulójában a Sopron Basket 98-66-os győzelmet aratott a BKG-PRIMA Szigetszentmiklós otthonában. Nézzük, hogy a főszereplők miként értékeltek,.

BKG-PRIMA Szigetszentmiklós – Sopron Basket 66-98 (24-18, 15-27, 13-25, 14-28)

Beszámoló ITT

Gedei Tibor (vezetőedző, BKG-PRIMA Szigetszentmiklós): Gratulálok a Sopronnak. Nagy lett a különbség a végére, ami valljuk meg várható is volt, hiszen Magyarország legerősebb csapata a Sopron. Hihetetlenül jól dobtak, 50% felett tripláztak, ami klasszis teljesítmény. Az első félidőben nagyon jó ritmusban kosárlabdáztunk. Olyan dolgokkal készültünk, amik eddig hiányosságaink voltak. Nekünk most vasárnap lesz olyan mérkőzésünk, amire jó felkészülést szolgált a mai meccs.

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Nem jó ritmusban kezdtük a mérkőzést. Leginkább amiatt, mert a védekezésben rengeteget maradtunk le, nem voltunk elég kemények. Egy-egy szituációban még lassúak is voltunk. A hazai csapat pedig fantasztikusan dobott, nagyon szépen büntette ezeket az előnyöket. Gratulálok a BKG-nak, érződik és látszódik a fejlődésük. Az előző mérkőzésünkhöz képest sokkal jobban és bátrabban játszottak. A második negyedtől kezdve azt a játékot játszottuk, ami kellett. Az első félidő végén ez még nem mutatkozott meg a különbségben. Azt gondolom, hogy az első negyed után ébredt fel a csapat és játszottuk azt a játékot, amit eredetileg megbeszéltünk.

Vári Zita (BKG-PRIMA Szigetszentmiklós): Gratulálok a Sopron csapatának. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Két negyeden keresztül nagyon szépen tudtuk magunkat tartani. Védekezésben és támadásban is előjöttek azok a dolgok, amikre nagyobb hangsúlyt fektettünk az elmúlt időszakban. Utána elfáradtunk, de nagyon büszke vagyok a csapatomra.

Varga Alíz (Sopron Basket): Gratulálok a BKG-nak. Az első félidőben eléggé megnehezítették a dolgunkat, de úgy gondolom, hogy ha úgy tudunk játszani, mint a második félidőben, akkor nem lesz semmi problémánk. Még edzenünk kell sokat, hogy azt a formát tudjuk hozni, mint a szünet előtt.

 

Hirdetés