Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a BEAC – Cegléd mérkőzés után:

:

Hirdetés

Drámai csatában Ketia Swanier utolsó másodperces triplájával verte a VBW CEKK Cegléd az ELTE-BEAC Újbudát 70-69-re. A főszereplők értékelése.

ELTE-BEAC Újbuda – VBW CEKK Cegléd 69-70 (22-12, 10-23, 20-14, 17-21)

Beszámoló, statisztika ITT

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE-BEAC Újbuda): Sajnos az időutazás nem lehetséges, mindent csak egyszer lehet megélni. Ezt kell mindenkinek megérteni.

Gabriel Carrasco (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Nehéz egy ilyen mérkőzés után megszólalni. Többször is úgy tűnt, a BEAC kezében van a meccs, nagyot küzdöttek. Mi fáradtak voltunk, ez nem kifogás, de a legutóbbi Európa Kupa mérkőzés, az utazás sokat kivett belőlünk. A vége? Boldog vagyok, mert a játékosaim megpróbálták. Akkor is, ha már nagyon nehezen mozogtak a lábak, és nagyon nehéz pillanatokat éltünk át az utolsó negyed elején. De megpróbáltuk, és ebben a pillanatban nagyon boldogok vagyunk. Ezzel együtt gratulálok a BEAC-nak, kemény meccset játszottunk.

Abigail Fogg (ELTE-BEAC Újbuda): Ez a meccs megmutatta, hogy még sok mindenen kell dolgoznunk – a dobásszituációk jó megítélésén, és hogy azokat a dolgokat, amik jók, végig tudjuk vinni egy mérkőzésen át, pláne, ha az ilyen szoros.

Ketia Swanier (VBW CEKK Cegléd): Nyertünk, ez a legfontosabb. Hogy egyel, kettővel, hússzal nyerünk, nem lényeg, csak az, hogy győztünk. Gratulálok a BEAC-nak, nagyot küzdöttek ők is. Nehéz heteken vagyunk túl, heti két meccset játszottunk, sokan játszanak sok játékpercet. De büszke vagyok a csapatra, mert küzdünk. A BEAC vezetett 10 pont felett, de nem adtuk fel, ezt kell tennünk, küzdeni mindig, csapatnak maradni és meglátjuk, mit hoz a jövő.

Forrás: kosarsport.hu

Fotó: Girgász Péter/ELTE-BEAC Újbuda

Hirdetés