Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a BEAC – Csata mérkőzés után:

:

Hirdetés

A 16. forduló szombati játéknapján az NKE-FCSM Csata 81-68-as győzelmet aratott az ELTE-BEAC Újbuda otthonában. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

ELTE-BEAC Újbuda – NKE-FCSM Csata 68-81 (15-18, 23-19, 16-21, 14-23)

Beszámoló, statisztika ITT

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE-BEAC Újbuda): Kicsit Grincsnek érzem magam, hiszen van egy alkalom, amikor boldognak kéne lennem, de mégsem vagyok az. Mindig azon gondolkozom, hogy mit lehetett volna jobban csinálni, de persze vannak dolgok, amiket nem lehetett volna jobban. Talán pont ez az edzők feladata, hogy elégedetlenek legyenek. Az elégedetlen edző pont olyan lesz, mint az elégedett játékos. Az edző pedig ne legyen olyan, mint a játékos. Az egyik szemem most sírna, a másik pedig nevetne, de mivel ezt nem lehet, ezért csak nézek előre, a semmibe.

Tursics Krisztián (vezetőedző, NKE-FCSM Csata): Gratulálok mindkét csapatnak. A BEAC ragyogó támadójátékot mutatott be és kiválóan kosárlabdázott. Speciális védekezés ellen kellett támadniuk, amit nem sűrűn alkalmaznak a csapatok. Nem ültek a kinti dobásaink, emiatt ritmusunkat vesztettük. A félidőben javulnunk kellett, hogy megnyerhessük a mérkőzést. A harmadik negyedtől belső gólokat is találtunk, ami a gyenge külső dobásaink miatt fontos volt. Nem örülök, mert tízzel elbuktuk a lepattanóharcot, de pozitívum, hogy csak öt eladott labdánk volt. Azt is ki kell emelnem, hogy Lelik Réka személyében ismét egy magyar játékos nyújtotta az egyik legjobb teljesítményt. Kibrusztoltuk a győzelmet, ami így annál értékesebb, kellenek az ilyen meccsek is a szezonban.

Szabó Dóra (ELTE-BEAC Újbuda): Gratulálok a Csatának, de szomorú is vagyok, hogy nem tudtuk megragadni a lehetőséget. Most már több mérkőzésen megvolt a lehetőségünk győzni, de nem sikerült. Bízom benne, hogy összekapjuk magunkat és előbb-utóbb győztesen hagyhatjuk el a pályát.

Lelik Réka (NKE-FCSM Csata): Nagyon rossz napot fogtunk ki, hiszen nem mentek be a dobásaink, a BEAC-nak viszont igen. Ezért is értékes ez a siker, mert rossz kinti dobószázalékkal, de végig küzdve győztünk. Az nyert ma, aki jobban harcolt.

Fotó: ELTE BEAC Újbuda/Práger Péter

Hirdetés