Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a BEAC – PINKK alsóházi rangadó után:

:

Hirdetés

A hazai élvonal 14. fordulójának alsóházi rangadóján a PINKK Pécsi 424 hosszabbítást követően 85-79-es győzelmet aratott az ELTE-BEAC Újbuda otthonában. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu összeállítása alapján.

ELTE-BEAC Újbuda – PINKK-Pécsi 424 79-85 (25-17, 18-24, 16-16, 15-17, 5-11)

Beszámoló, statisztika ITT

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE-BEAC Újbuda): Olyan volt ez a meccs, mint a szappan – hol kicsúszott a kezünkből, hol sikerült megfognunk. De a végén csak egy győzhetett, a PINKK jól játszott, és nagyon lelkesek voltak, megérdemelték. Úgy tűnt, mi kicsit belealudtunk a karácsonyi bejglibe, de hosszú még a szezon, reméljük, hogy még a húsvéti sonka előtt sikerül felébrednünk.

Miljkovic Vanja (vezetőedző, PINKK Pécsi 424): Gratulálok a csapatomnak, nem elsősorban a játék miatt, hanem azért, mert végig volt karakterünk, nem adtuk fel, pedig voltunk nehéz helyzetben a mérkőzésen. Fontos ez a siker számunkra, hiszen közvetlen rivális ellen sikerült nyernünk.

Fogg Abigail (ELTE-BEAC Újbuda): Megint sok hibát követtünk el, amiken tovább kell dolgoznunk. Egyénileg és csapatszinten is javulnunk kell, és mindenkinek felelősséget kell vállalnia a döntéseiért.

Vári Zita (PINKK Pécsi 424): Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert ez egyértelműen közös siker, amihez mindenki hozzájárult.

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda / Girgász Péter

 

Hirdetés