Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a BEAC – Szekszárd mérkőzés után:

:

Hirdetés

Szombaton a hazai élvonal 19. fordulójában az Atomerőmű KSC Szekszárd 91-63-as győzelmet aratott az ELTE-BEAC Újbuda otthonában. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

ELTE-BEAC Újbuda – Atomerőmű KSC Szekszárd 63-91 (19-32, 10-18, 11-26, 23-15)

Beszámoló, statisztika ITT

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE-BEAC Újbuda): Tudtuk, hogy kemény védekezésre számíthatunk a Szekszárdtól, ami persze nem volt kellemes. Beleért a kezünk a bilibe, itt az ideje hogy dolgozzunk tovább. Tragédia nem történt, nem gondolom, hogy egy BEAC-nak egy Szekszárdot kell megvernie. Örülök a fiataljaink jó játékának, hogy bátrak és ügyesek voltak – nézzük a pozitívat, mert negatív több volt. Az egész évad egy hullámvölgy a csapatoknak, próbáljuk kiegyenesíteni, amennyire lehet.

Djokics Zseljko (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Gratulálok a csapatomnak, aki ma nagyon jól játszott mind védekezésben, mind támadásban egy feljövőben lévő BEAC ellen. Külön öröm két saját nevelésű fiatal játékosunk remek játéka. Miklós Melinda ezúttal támadásban is azt nyújtotta, amire ő képes, a mindössze 15 éves Holcz Rebeka, aki most dobta első élvonalbeli pontjait. Annak is örülünk, hogy mindkét első számú irányítónkat sokat tudtuk pihentetni.

Galántai Alma (ELTE-BEAC Újbuda): Örülök, hogy ma egy ilyen kemény ellenfelet kaptunk, mert így kijöhettek azok a hibáink, amiken dolgoznunk kell, hogy a következő mérkőzések jobban sikerüljenek.

Miklós Melinda (Atomerőmű KSC Szekszárd): A csapat is Kellett ahhoz, hogy ma nekem ilyen jól menjen, de továbbra is azon szeretnék dolgozni, hogy védekezésben előrébb lépjek.

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda / Girgász Péter

Hirdetés