Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a BEAC – ZTE mérkőzést követően:

:

Hirdetés

Az első negyedben megszerzett jelentős előnyére építve a ZTE NKK 94-71-re verte az ELTE BEAC-Újbudát a hazai élvonal 10. fordulójában. A főszereplők értékelése a kosarsport.hu segítségével.

ELTE-BEAC Újbuda – ZTE NKK 71-94 (14-30, 24-19, 20-25, 13-20)

Beszámoló, statisztika ITT

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE-BEAC Újbuda): Mindig azt remélem, hogy a Mikulás puttonyában csoki lesz és nem virgács, de sajnos ez sosincs így. Ugyanakkor aminek mégis örülnünk kell, az a magyar fiatalok játéka volt a mai meccsen. Nekünk ezt fel kell vállalnunk, hogy lehetőséget adunk nekik, mert így derül ki az is, hogy jóval több van bennük, mint sokan gondolnák. Úgyhogy ha csak egy icipici csokitojás is volt amit kaptunk, mégis kaptunk ma valamit.

Horváth Zsófia (vezetőedző, ZTE NKK): A győzelem tényének örülhetünk és örülünk is, a mutatott játéknak kevésbé. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ekkora hullámvölgyeink legyenek egy mérkőzésen belül, főleg védekezésben, mert az előbb-utóbb megbosszulja magát. Ezzel együtt a csapatnak gratulálok a győzelemhez, de gratulálok a BEAC-nak is, mert megrángatták az oroszlán bajszát.

Tóth Dorina (ELTE-BEAC Újbuda): Még mindig sok volt az eladott labdánk, a kizárásokkal, lepattanózással is hadilábon álltunk. A második negyed játéka viszont bíztató volt.

Kuttor Enikő (ZTE NKK): Egyetértek a vezetőedzőnkkel, a védekezésünket mindenképpen javítani kell. A győzelemnek ezzel együtt örülünk és dolgoznunk kell tovább.

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda / Girgász Péter

Hirdetés