Hirdetés
Archivum

Nyilatkozatok a bronzcsata második felvonása után:

:

Hirdetés

Kedden este került sor Gyõrben a ZTE NKK és a CMB Cargo UNI Gyõr bronzcsatájának második felvonására. A ZTE 69-49-es gyõzelmet aratott és ezzel kivívta a sorsdöntõ harmadik mérkõzés jogát, melyet hazai pályán játszhat pénteken 17 órától. Az alábbiakban olvashatjuk, hogy a fõszereplõk miként értékeltek.

Fotó: mkosz.hu

Fotó: mkosz.hu

Forrás: MKOSZ.hu

Pavlovic Milos (Vezetõedzõ, CMB Cargo UNI Gyõr) : Hasonlóan alakult a meccs, mint idegenben csak más elõjellel. Sajnos az ellenfelünk sokkal jobban játszott, talán jobban is akarta a sikert, de még maradt esély a bronzéremre.

Artemis Spanou (Játékos, CMB Cargo UNI Gyõr) : Ezúttal a rossz pillanatokból volt több, nem mûködött a játékunk, de nem adjuk fel, még elérhetjük a bronzérmet.

Gáspár Dávid (Vezetõedzõ, ZTE NKK) : Nagyon örülök, hogy sikerült megújulni mind védekezésben, mind támadásban. Mentálisan erõsebb játékosok voltak most ZTE-mezben, s ez a tényezõ nagyon fontos egy ilyen párharcban. Remélem, maradt még bennünk annyi, hogy az egész évi munkát egy éremmel megkoronázzuk.

Pusztai Petra (Játékos, ZTE NKK): Ez a lehetõségünk maradt, hogy megragadjuk a bronzra az utolsó esélyt, nagyon boldogok vagyunk, hogy ezzel tudtunk élni.

Hirdetés