Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a Győr – TFSE összecsapás után:

:

Hirdetés

A hazai élvonal 19. fordulójában az UNI-Győr – MÉLY-ÚT 81-72-re verte a TFSE-MTK gárdáját. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

UNI Győr – MÉLY-ÚT – TFSE-MTK 81-72 (18-19,17-15, 23-17, 23-21)

Beszámoló, statisztika ITT

Merim Mehmedovic (vezetőedző, UNI Győr – MÉLY-ÚT): Nagyon jól dolgozott a csapat, ezzel egyébként szerdán sem volt gond. Ott sajnos kikaptunk, ezúttal viszont fontos győzelmet arattunk. Menni kell így tovább.

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Nem játszottunk jól, csapatként voltunk gyengébbek. Kevés labdát szereztünk, kevés asszisztunk volt, így pedig nem lehet nyerni. Ráadásul a győrieknél a légiósok is extra teljesítményt nyújtottak. Elnézést kell kérnem szurkolóinktól a teljesítményünk miatt.

Raksányi Krisztina (UNI Győr – MÉLY-ÚT):  Mint a falat kenyér, úgy kellett ez a siker. Minden labdáért, pontért meg kellett harcolni, de örülök, hogy ezt a küzdést siker koronázta. Reméljük, innen elindulunk felfelé.

Doktor Anna (TFSE-MTK): Nem bírtuk a szünet után ellenfelünk spanyol és amerikai játékosa által diktált iramot. Sajnáljuk a vereséget, mert azt gondolom, ennél sokkal jobb teljesítményre vagyunk képesek.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés