Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a Kurszk – Sopron találkozó után:

:

Hirdetés

Szerdán a női kosárlabda Euroliga 6. fordulójában a Sopron Basket a jelenlegi erőviszonyoknak megfelelően 78-47-re alulmaradt a Dinamo Kurszkkal szemben. A klub honlapján a találkozót követően Gáspár Dávid vezetőedző és Briann January értékelt.

Dinamo Kurszk – Sopron Basket 78-47 (22-10, 15-9, 19-16, 22-12)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid: Gratulálok a Kurszknak! Remek csapata és szakvezetése van. Láthattuk ma is, mennyire profi csapat, mely nagyon szervezett volt támadásban és védekezésben egyaránt. Jelen helyzetünkben kétszer annyira fájnak a sérülések, mint máskor. Új helyzeteket, mozgásokat kell a játékosoknak végezniük, a korábbiaktól eltérő típusú felelősséget kell felvállalniuk. Ehhez türelemre van szükség! A mai mérkőzés jó tapasztalat volt a világsztárokkal szemben, megízlelhették, milyen szintre kell eljutniuk. Folytatnunk kell a kemény munkát, hinnünk kell abban, amit végzünk, és akkor a tükörbe nézhetünk, hogy megtettünk mindent! Ez az, amit nap, mint nap csinálunk, ma a Kurszk ellen erre volt elegendő.

Briann January: Nehéz mérkőzés volt, egy erős csapattal szemben. Mi a jelenlegi helyzetünkben leginkább saját magunkon dolgozunk, igyekszünk megtalálni azt a játékot, amiben újra sikeresek lehetünk. Ez egy folyamat, dolgoznunk kell tovább, tanulnunk az ilyen mérkőzésekből, hogy jobbak legyünk.

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés