Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a PEAC – PINKK találkozó után:

:

Hirdetés

A hazai élvonal 21. fordulójában a PINKK Pécsi 424 85-77-re legyőzte a PEAC-Pécs együttesét. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

PEAC-Pécs – PINKK-Pécsi 424 77-85 (14-19, 20-20, 25-20, 18-26)

Beszámoló, statisztikai ITT

Meszlényi Róbert (vezetőedző, PEAC-Pécs): Még jó, hogy nekünk ez a mérkőzés nem számított az alapszakaszban elért helyezésünk szempontjából. Nem úgy álltunk fel, hogy odaadjuk a meccset az ellenfélnek, de ennél többre ma nem futotta a lányoktól. Szerencsénk sincs.

Vanja Miljkovic (vezetőedző, PINKK-Pécsi 424): A nézők számára valószínűleg nem volt túlságosan szórakoztató mérkőzés, mindkét csapat görcsösen, sok hibával játszott. A Pécs két nehéz idegenbeli találkozón van túl, betegségek is sújtják őket, de ilyen a sport, és mi olyan helyzetben vagyunk, hogy minden lehetőséget meg kell ragadjunk.

Hegedűs Janka (PEAC-Pécs): Nehéz mérkőzés volt. Sok betegünk volt a héten, és akadt sérülés is, úgy pedig problémás edzeni is, hogy nem voltunk meg tízen. És ez látszódott. Megpróbáltunk mindent megtenni a pályán, ennyire futotta.

Vári Zita (PINKK-Pécsi 424): Döcögve kezdtünk, de aztán helyükre kerültek a héten gyakorolt védekezés- és támadásbeli elemek. Büszke vagyok a csapatra, fontos győzelmet arattunk.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés