Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a PEAC – Szekszárd találkozó után:

:

Hirdetés

Kedden egy mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban, melyen az Atomerőmű KSC Szekszárd 89-77-es győzelmet aratott a PEAC-Pécs otthonában. A főszereplők értékelése a kosarsport.hu segítségével.

PEAC-Pécs – Atomerőmű KSC Szekszárd 77-89 (21-23, 26-18, 12-30, 18-18)

Beszámoló, statisztika ITT

Meszlényi Róbert (vezetőedző, PEAC-Pécs): Nagyon hasznos volt ez a mérkőzés. A Szekszárd egy kifejezetten jó csapat, esélyesek akár a végső győzelemre is. Magas posztokon elfáradtunk, onnantól pedig csak futottunk az eredmény után.

Zeljko Djokic (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): A második félidőre levetettük a szép öltönyt, és felvettük a munkásruhát, változtattunk a játékrendszerünkön, onnantól kezdtünk jól játszani. Nagyon örülök annak, hogy a kupadöntő ebben a csarnokban lesz, remélem, szép számban kilátogatnak majd a pécsiek.

Cierra Bravard (PEAC-Pécs): Összességében jó mérkőzést játszottunk. Úgy érzem, a csapat megtalálta az igazi arcát, és felvettük a kesztyűt a Szekszárddal. Ők azonban keményebbnek bizonyultak nálunk, és a végére bedaráltak.

Ty Marshall (Atomerőmű KSC Szekszárd): Minden elismerésem a Pécsé, hiszen nagyon jól játszottak. A mérkőzés első felében dobópárbaj alakult ki közöttünk, de a második félidőre stabilizáltuk a védekezésünket, és a megtaláltuk a ritmusunkat is.

Fotó: PEAC-Pécs – kosarsport.hu

Hirdetés