Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a Sopron Basket lyon-i mérkőzése után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket egy fordulatos mérkőzésen 62-59-es vereséget szenvedett Lyonban. Briann January nélkül is 19 pontos előnyt épített fel a magyar bajnok, de a hazaiak a záró szakaszban fordítottak. Nézzük, hogy a főszereplők miként értékeltek.

LDLC ASVEL Feminin – Sopron Basket 62-59 (7-16, 8-15, 18-12, 29-16)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid: Gratulálok a Lyonnak, nagy hátrányból álltak fel! Egyfelől büszke vagyok a lányokra, hogy kialakították a győzelem esélyét itt, mely nagy szó az Euroliga szereplőinek bármelyik csarnokában, Franciaországban különösen. Másrészt szomorú vagyok, hogy végül elvesztettük a találkozót. Az utolsó negyedben fontos pillanatokban rossz döntéseket hoztunk. Hiányzott a koncentráció, el is fáradtunk, és őszintén el kell ismerni, a Lyon remek munkát végzett, 29 pontot dobtak nekünk ebben a 10 percben. Nagyon fáj ez a vereség, mert egy nyerhető meccset engedtünk ki a kezünkből.

Aleksandra Crvendakic: Nehéz ilyenkor mit mondani. Úgy gondolom, egy megnyert mérkőzést veszítettünk el. Mind támadásban, mind védekezésben elvesztettük a fókuszt, nem jöttek a dobások sem. Szomorú vagyok, mert mi nem vagyunk olyan erős csapat, hogy megengedhessünk magunknak akár csak pár perces kihagyást is. Esélyt adtunk a Lyonnak, hogy visszajöjjenek, és ők éltek vele. Gratulálok nekik!

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés