Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a Sopron – Győr találkozó után:

:

Hirdetés

Vasárnap a 16. forduló záró mérkőzésén a Sopron Basket 76-48-ra legyőzte az UNI-Győr – MÉLY-ÚT gárdáját. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

Sopron Basket – UNI Győr – MÉLY-ÚT 76-48 (27-12, 13-12, 16-7, 20-17)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Nagyon jól kontrolláltuk a mérkőzést! A játékosok ellátták azt a feladatot és munkát, amit megbeszéltünk. Támadásban a második negyedben kicsit elvesztettük a ritmust, mely a védekezésünkre is kihatott. Nem a megbeszélt tempóban és nem a megbeszélt pontokat támadtuk, de gyorsan helyreállt a rend a fejekben. Örülök, hogy több játékos is élt a lehetőséggel és mindenkit pályára tudtunk küldeni. Köszönjük szurkolóink támogatását, a győrieknek pedig sok sikert kívánok a céljaik eléréséhez!

Merim Mehmedovic (vezetőedző, UNI Győr – MÉLY-ÚT): Gratulálok kollégámnak nem csak a mai meccshez hanem a nagyszerű Euroliga szerepléshez is! Készültünk, és szerettünk volna 100 százalékot nyújtani. Nehéz egy Sopron ellen játszani, bármikor képesek változtatni a pályán levő szerkezet. Ha a játékkeret nem ideális, akkor ezekre nehéz reagálni. Harcoltunk amennyire lehetséges, úgy érzem felfele megyünk. A kapott pontokkal elégedettek is lehetünk. Kár, hogy az első negyedben nem találtuk magunkat, de utána rendben volt a játék.

Briann January (Sopron Basket): Büszke vagyok a csapatra! Mindenki dobott kosarat is, még ha Sára dobását végül nem adták meg. Jó játékosok alkotják ellenfelünket, akiket nehéz volt védeni, de jó munkát végeztünk.

Dombai Réka (UNI Győr – MÉLY-ÚT): Az első negyed katasztrófális volt! A másodikban tudtunk változtatni, agresszívabbak voltunk védekezésben, melyhez jó támadás párosult. A második félidőben elfáradtunk, ezért lett végül ekkora a különbség. Felfele tartunk, büszke vagyok a csapatra!

Fotó: Tóth Zsombor – Sopron Basket

Hirdetés