Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a Sopron – PEAC mérkőzés után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket a 20. forduló záró mérkőzésén 72-55-re legyőzte a PEAC-Pécs együttesét. A soproni klub 1000. győzelmét ünnepelhette tétmeccsen, miközben a sikerével matematikailag is megnyerte az alapszakaszt. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

Sopron Basket – PEAC-Pécs 72-55 (19-11, 16-13, 19-16, 18-15)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Örülök a győzelemnek, gratulálok a csapatomnak, és a PEAC-nak is, jó meccset játszottunk! Többször éreztem, hogy támadásban ritmust vesztettünk, sok üres helyzetet hagytunk ki. Közrejátszott ebben a PEAC védekezése, és az is, hogy kintről a dobásaink nem ültek megfelelő százalékban. Végig kontrolláltuk azonban a mérkőzést. Folytatjuk az utunkat tovább. Köszönjük szurkolóinknak, hogy ma is támogattak minket, erre mindig nagy szükségünk van!

Meszlényi Róbert (vezetőedző, PEAC-Pécs): Elégedett vagyok a mérkőzéssel, amit elterveztünk, azt mind megcsináltuk! Csak a kihagyott közeli dobások miatt van némi hiányérzetem. Lehetett volna szorosabb az eredmény, de nem ez a lényeges, hanem az, hogy elvégeztünk mindent, amit terveztünk, és a magunk szintjén nagyon jól játszottunk!

Candice Dupree (Sopron Basket): A csapat küzdött az utolsó pillanatokig, 40 percen át. Jó mérkőzés volt!

Wentzel Nóra (PEAC-Pécs): A mérkőzés elején rengeteg közeli dobást és ziccert hagytunk ki. Ha ezeket értékesítjük, szorosabb első félidő alakulhatott volna ki. A harmadik negyed könnyű kosarakat engedélyeztünk a soproniaknak, nem voltunk eléggé agresszívak. Így alakult ki ez a végeredmény.

Fotó: Sopron Basket

Hirdetés