Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a Sopron – ZTE mérkőzés után:

:

Hirdetés

A bajnoki címvédő Sopron Basket  76-62-re múlta felül a ZTE NKK gárdáját. A hazai élvonal szerdai játéknapján. A főszereplők értékelése a kosarsport.hu segítségével.

Sopron Basket – ZTE NKK 76-62 (21-17, 19-15, 17-11, 19-19)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Gratulálok a ZTE-nek! Nem volt egy könnyű mérkőzés, talán annyira szép sem. Fizikális ütközet volt, viszont rossz ritmusban kosárlabdáztunk. Meglátszódott, hogy az elmúlt két hétben nem tudtunk minőségi edzésmunkát végezni, és azok száma sem volt elegendő. Ez meghatározza a játékunkat. Fontos periódus következik, a Vasas otthonában folytatjuk, ahol sosem könnyű pályára lépni. Mérkőzésről mérkőzésre szeretnék előbbre lépni. Sok sikert kívánok ellenfelünknek a céljaik eléréséhez!

Horváth Zsófia (vezetőedző, ZTE NKK): Gratulálok a Sopronnak győzelemhez, de azt gondolom elégedett lehetünk a mérkőzés eredményével, ahogy kinézett két hét szünet után a csapat. Nehéz ilyenkor meccset játszani, és a legjobb ellenfelet kaptuk ehhez, mely felkészít minket a következő fontos feladatokra, megmutatta miben kell fejlődnünk. Alapvetően büszke vagyok a csapatomra, mindenki tudott játszani, és jó mérkőzést tudunk játszani. Sok sikert a továbbiakra, a kupa döntőben találkozunk!

Jelena Brooks (Sopron Basket): Gratulálok ellenfelünknek a nagyszerű teljesítményükhöz. Kifejezetten fizikális mérkőzés volt, egészen a lefújásig. A két hét szünet után nehéz volt játszani. Sok minden volt, amiből tanulhattunk ma, amiket kijavíthatunk a következő edzéseken. Előre kell néznünk és folytatni a munkát!

Andela Delic (ZTE NKK): Nagyon fizikai meccs volt, ahogy azt vártuk. Igyekeztük a legjobbat nyújtani, melyet különösen az első félidőben sikeresen tettünk, de a Sopron minden hibát megbüntetett.

Fotó: Tóth Zsombor – Sopron Basket

Hirdetés