Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a Szekszárd – DVTK rangadó után:

:

Hirdetés

A hétvége rangadóján az Aluinvent DVTK 84-79-es sikert aratott az Atomerőmű KSC Szekszárd otthonában. A főszereplők értékelését a kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba.

Atomerőmű KSC Szekszárd – Aluinvent DVTK 79-84 (17-26, 19-17, 22-24, 21-17)

Beszámoló, statisztika ITT

Zseljko Djokics (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Nem gondoltam volna hogy ilyen gyengén fogunk játszani. Nagyon rossz döntéseket hozunk a pályán, így nehéz egy ilyen masszív csapat ellen jól játszani, mint a Miskolc. Nem voltak gólpasszaink, a lepattanókért folytatott harcban folyamatosan alulmaradtunk. Walkeren nagyon rosszul védekeztünk, és az első félidőben a DVTK már tapasztalt U20-as játékosai is sokkal jobbak voltak a mi fiataljainknál. Nem volt meg a szokásos csapatjátékunk, ami meg szokta hozni a sikert. Az utolsó három percre ébredtünk fel, ha az elején is így kezdtünk volna, egész más lett volna játék képe.

Cziczás László (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Azt gondolom, hogy a mai mérkőzésen mind a két csapat mindent kipréselt magából. Ebben a katlanban szökő-évente szokott győzni vendégcsapat, és úgy érzem, maximálisan megérdemelten győztünk. Nagyon készültünk a mérkőzésre, több jó egyéni teljesítmény volt nálunk is és a másik oldalon is, de összeségében elmondhatom, hogy nagyon koncentráltan, jó lepattanózással és remek dobásmutatóval sikerült eldöntenünk a találkozót.

Erica McCall (Atomerőmű KSC Szekszárd): Az első negyedben nem sikerült a megkívánt intenzitással kezdenünk, főleg védekezésben voltunk gyengék, ami azt eredményezte, hogy sok könnyű kosarat kaptunk. El kell hinnünk a fejekben, hogy jó csapat vagyunk, és ezzel a tudattal kell minden másodpercben harcolnunk a győzelemért.

Medgyessy Dóra (Aluinvent DVTK): Nagyon nehéz meccs volt… Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy ilyen hangulatú női mérkőzéseken, ilyen szurkoló táborok előtt tudunk meccseket játszani. Mivel ez nagyon fontos mérkőzés volt számunkra, a jövőre nézve is, ezért nagyon örülök, hogy mi jöttünk ki jobban a végén.

Hirdetés