Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a szombati bajnoki mérkőzések után:

:

Hirdetés

Szombaton három mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

A játéknap összefoglalója ITT olvasható.

Aluinvent DVTK – Ludovika-FCSM Csata 73-79 (23-18, 17-26, 15-16, 18-19)

BeszámolóStatisztika

Földi Attila (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Nem így terveztük a mai mérkőzést, szerettünk volna ma is győzni. Gyengén védekeztünk ma, így az ellenfél kreatív játékosai kedvükre játszhattak. Ettől támadásban mi lettünk görcsösebbek, és a hibáink abból fakadtak, hogy rohantunk az eredmény után. A nagy akarásnak nyögés lett a vége.

Tursics Krisztián (vezetőedző, Ludovika-FCSM Csata): Gratulálok a csapatomnak, kimagasló teljesítményt nyújtottunk ma is. A lepattanó harcot egál körülire hoztuk, és tíz alatt volt az eladott labdáink száma, ezzel tudtunk ma nyerni. Nagyon örülök, hogy hétről hétre magyar játékost tudok magam mellé állítani a sajtótájékoztatón, akik kiváló teljesítményt nyújtanak.

Medgyessy Dóra (Aluinvent DVTK): Nagyon szépen köszönjük a szurkolóinknak, hogy végig kitartottak mellettünk! A fiatal csapatunknak még időre van szüksége ahhoz, hogy összeérjünk.

Mányoky Réka (Ludovika-FCSM Csata): Nagyon örülünk a győzelemnek, csapatként harcoltunk!

PEAC-Pécs – ELTE-BEAC Újbuda 65-59 (18-14, 16-11, 16-11, 15-23)

BeszámolóStatisztika

Csirke Ferenc (vezetőedző, PEAC-Pécs): A lepattanókon kívül minden statisztikai mutatóban a BEAC volt a jobb, mégis nyertünk. 18 eladott labdával lehet ugyan mérkőzést nyerni, mint a mellékelt ábra mutatja, de nem szokványos. A hibáink egyértelműen a koncentráció hiányára vezethetők vissza, amit talán a fokozott meccsritmus számlájára írható.

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE-BEAC Újbuda): Nem volt szép mérkőzés. Nem volt látványos, rengeteg hiba volt. Sajnálom, hogy nem mi jöttünk ki belőle jól. Nagyon örültem volna egy csúnyácska győzelemnek.

Tijana Andusic (PEAC-Pécs): Ez tipikusan az a meccs, ahol legfeljebb a győzelemnek lehet örülni. Rengeteg hibát vétettünk, labdákat adtunk el. Fiatal csapat vagyunk, napról-napra tanulva haladunk.

Latinka Dusanic (ELTE-BEAC Újbuda): Jól kezdtük a mérkőzést, de aztán sok hibával játszottunk, és túlságosan sok lepattanót engedtünk az ellenfélnek. A végén feljöttünk, de a győzelemhez nem volt elég.

TFSE-MTK – PINKK-Pécsi 424 76-63 (31-11, 18-14, 15-17, 12-21)

BeszámolóStatisztika

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Két vesztes mérkőzést követően léptünk ma pályára, különösen fájó volt a szerdai vereségünk. Az első perctől kezdve uraltuk az összecsapást, jól kezdtünk, megmutattunk csapatunk erejét. Örülök annak, hogy minden bevethető játékosomnak megfelelő játékpercet tudtam adni, ezzel pihentetve meghatározó embereinket. További sok sikert kívánok ellenfelünknek a bajnokság során.

Vanja Miljkovic (vezetőedző, PINKK-Pécsi 424): Hasonló problémával szembesültünk, mint az első fordulóban a Vasas ellen, pontatlanul kezdtük az összecsapást, amely meghatározta a találkozó menetét. Tulajdonképpen térfélcserét követően érkeztünk meg a meccsbe, ennek köszönhetően sikerült vissza kapaszkodnunk.

Chanise Jenkins (TFSE-MTK): Remekül kezdtük a mérkőzést, nagy tempót diktáltunk. A végére elfogyott kicsit a lendületünk, amit a PINKK kihasznált, és megmutatták, hogy ők is egy erős és jó csapat. Nincs időnk ünnepelni, fel kell vennünk a szezon ritmusát, és készülünk a szerdára.

Horváth Zsanett (PINKK-Pécsi 424): Bealudtunk a találkozó elején, sajnos nem a megbeszéltek szerint játszottunk. A meccs végére összeállt a kép, viszont ez későnek bizonyult. Nincs időnk leragadni és szomorkodni, továbblépünk és a hétközi fordulóra fókuszálunk.

Hirdetés