Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a TFSE – Csata összecsapást követően:

:

Hirdetés

A hazai élvonal 6. fordulójának fővárosi rangadóján az NKE-FCSM Csata 100-87-es sikert aratott a TFSE-MTK otthonában. Nyilatkozatcsokor a mérkőzést követően.

Forrás: kosarsport.hu

TFSE-MTK – NKE-FCSM Csata 87-100 (15-24, 27-26, 19-19, 26-31)

Beszámoló, statisztika ITT

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Nézőként ez egy látványos és izgalmas találkozó volt, edzőként azonban sok kívánnivalót hagyott bennem. Ellenfelünk a mérkőzés elejétől uralta a pályát, extrán dobott. Büszke vagyok a lányokra, mert kitették a szívüket-lelküket. A megkezdett úton kell haladnunk tovább a jövőben. Leginkább a védekezésünk fejlesztéséről fog szólni az előttünk álló időszak.

Tursics Krisztián (vezetőedző, NKE-FCSM Csata): A budapesti kosárlabdasport számára ez egy kiemelten fontos mérkőzés volt. Ennek megfelelően látványos, sok pontos játékot láthattunk. Dobópárbajnak is nevezhetném a látottakat, ahol 50 feletti százalékkal zárt mind a kettő csapat. A 15 sikeres triplánk emberfeletti teljesítmény. Egyedül a védekezésünkkel nem vagyok megelégedve, ennek javítására a jövőben kiemelt hangsúlyt fektetünk. Az előttünk álló két mérkőzést szeretnénk sikerrel venni.

Chanise Monique Jenkins (TFSE-MTK): Úgy gondolom, hogy reális a mai eredmény. Nem szabad búslakodnunk, inkább tanulunk a látottakból. Megyünk tovább és holnaptól a következő meccsre fókuszálunk.

Lelik Réka (NKE-FCSM Csata): Nagyon fontos ez a győzelem számunkra, ugyanis két hasonló kaliberű csapat mérkőzött meg egymással. A mai meccs kulcsa a csapatjátunkban volt, amit a 27 gólpasszunk igazol.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés