Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a TFSE – ZTE találkozót követően:

:

Hirdetés

A hazai élvonal 20. fordulójában szoros végjátékban a TFSE-MTK 75-71-re verte a ZTE NKK alakulatát. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

TFSE-MTK – ZTE NKK 75-71 (11-14, 25-22, 17-17, 22-18)

Beszámoló, statisztika ITT

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): A meccs előtt három szót mondtam a lányoknak: lelkesedés, szerénység és alázat. Ezek betartásával sikerült ma győzelmet aratnunk. Külön köszönettel tartozom csapatkapitányunknak, aki a múlt heti győri vereséget követően vállára vette a csapatot. Két amerikai vezér játékosunk fault problémával küzdött és az így többszörösen is lehetőséget nyerő fiatal tehetségeink keze nem remegett meg a döntő pillanatokban. Remek csapatmunka volt ez a mai, várjuk a folytatást!

Horváth Zsófia (vezetőedző, ZTE NKK): Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez. Jól kezdtük a meccset, sikerült megcsinálni amire készültünk. Hullámhegyek és völgyek jellemezték a mai találkozót, ahol egy igazi fizikális csatát láthattak a kilátogató szurkolók, melyből most a TFSE csapata jött ki jobban.

Süle Krisztina (TFSE-MTK): Egész héten mindenki tudta a dolgát, ezért is éreztem magunkon, hogy kijövünk a gödörből. Nem volt túl szép mérkőzés, de annál harcosabbnak mondanám, melyből mi jöttünk ki jobban. Nagyon fontos siker ez a mai!

Keyona Lavette Hayes (ZTE NKK): Én is úgy gondolom, hogy egy jó meccset játszottunk, ahol mindkét csapat nagyon akarta a győzelmet. Örülök a kemény játékunknak és gratulálok a TFSE-nek.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés