Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a Vasas – BEAC mérkőzés után:

:

Hirdetés

Szombaton egy találkozóra került sor a hazai élvonalban. Ezen a Vasas Akadémia 85-62-re verte az ELTE-BEAC Újbudát. A főszeplők értékelése a kosarsport.hu segítségével.

Vasas Akadémia – ELTE-BEAC Újbuda 85-62 (20-9, 25-21, 17-23, 23-9)

Földi Attila (vezetőedző, Vasas Akadémia): Nagyon nehéz meccs volt, mert végig maximális odafigyeléssel kellett játszanunk annak érdekében, hogy kezünkbe tartsuk a mérkőzést. Elég motiváltak és harcosak voltunk, nagyon akartuk ezt a győzelmet, boldog vagyok hogy sikerült és egy fontos lépést tettünk.

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE-BEAC Újbuda): A tél még csak most kezdődik, a medve még csak most bújik be a barlangjába, mi viszont olyan álmosan játszottunk, mintha éppen ébredeznénk a téli álomból. El vagyunk csúszva egy évszakkal, ennél sokkal élénkebben kell játszani.

Brianna Fraser (Vasas Akadémia): Nagyon harciasan érkeztünk erre a mérkőzésre, rendre hatékony és jó döntést hoztunk. Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz ma, de derekasan helyt álltunk, és megérdemelten győztünk.

Abigail Fogg (ELTE-BEAC Újbuda): Sok hullámvölgy volt a mai játékunkban, a mélypontokból pedig tanulnunk kell. Továbbra is keményen kell készülnünk nap, mint nap annak érdekében, hogy kijavítsuk ezeket a hibákat a következő mérkőzésre.

Fotó: kosarsport.hu

 

Hirdetés