Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a Vasas – Cegléd találkozóról:

:

Hirdetés

A VBW CEKK Cegléd drámai csatában, utolsó másodpercekben elért találttal nyert a Vasas Akadémia otthonában. A találkozót követő reakciókat a kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük össze.

Vasas Akadémia – VBW CEKK Cegléd 69-70 (22-21, 9-11, 24-16, 14-22)

Beszámoló, statisztika ITT

Földi Attila (vezetőedző, Vasas Akadémia): Az egész mérkőzés képe alapján, azt tudom mondani, hogy nem a Cegléd vert meg minket, hanem mi vertük meg saját magunkat. Katasztrofális arcunkat mutattuk megint, ennek az okait kell majd megvizsgálni, azonban ma önmagunk ellenfelei voltunk.

Gabriel Carrasco (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen nagy csapatok is elbuktak már ezen a pályán. Megközelítőleg mindent a megbeszéltek szerint csináltunk ma, nagyon örülök, hogy győztesen hagyhatjuk el a pályát. Fontos győzelmet aratunk a jövőre nézve.

Böröndy Vivien (Vasas Akadémia): Sajnálom, hogy zsinórban a második szoros mérkőzésünkön maradunk alul. Több lehetőségünk is volt, hogy megnyerjük ezt a meccset, sajnálom, hogy nem sikerült.

Kristina Higgins (VBW CEKK Cegléd): Keményen küzdöttünk az elejétől a végéig, büszke vagyok a csapatomra. Amikor kellett, működött a védekezésünk és fontos pontokat is tudtunk szerezni, így megint csak azt tudom mondani, büszke vagyok a csapatra.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés