Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a Vasas – Csata mérkőzés után:

:

Hirdetés

Vasárnap egy találkozóra került sor a hazai élvonalban. Ezen az NKE-FCSM Csata 76-72-es győzelmet aratott a Vasas Akadémia otthonában. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

Vasas Akadémia – NKE-FCSM Csata 72-76 (16-30, 21-13, 18-18, 17-15)

Beszámoló, statisztika ITT

Földi Attila (vezetőedző, Vasas Akadémia): Az első félidőben volt egy periódusunk, amikor nem nagyon tartottuk be a megbeszélteket. Hagytuk a Csatát nyitott hárompontosokat dobni úgy, hogy tudtuk, rendkívül jó százalékkal lőnek. Feljavítottuk a védekezésünket, jól játszottunk a szünet után, a végjátékban sokáig 69-69 volt az állás, volt két-három lehetőségünk, hogy megnyerjük a mérkőzést, pár buta hibának köszönhetően azonban ez nem sikerül.

Tursics Krisztián (vezetőedző, NKE-FCSM Csata): Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, tisztában voltunk azzal, mennyire nehéz ezen a pályán idegenben játszani. Nem vagyok teljesen elégedett, hiszen kiépítettünk egy tizenhat pontos előnyt, amit a mérkőzés alatt sikerült kiadni a kezünkből. Nyolc nap alatt ez a harmadik mérkőzésünk, ez érezhető volt a lábakban és több hibát is vétettünk, mint általában. Örülnünk kell ennek a győzelemnek, hiszen nagy csapatok is elvéreztek már ezen a pályán, gratulálok a csapatomnak.

Böröndy Vivien (Vasas Akadémia): Úgy gondolom, hatalmas bravúrt szalasztottunk el. Az első negyedben volt egy rövidzárlatunk, amit egy ilyen szintű csapat azonnal kihasznál, ebből kaptunk öt hárompontost. A vége nem úgy sikerült, ahogy terveztük, főleg lepattanózásban, így elmaradt a meglepetés. Sajnálom, hogy nem sikerült.

Cannon Emma (NKE-FCSM Csata): Összességében egy nagyon jó találkozó volt véleményem szerint, a Vasasnak jó néhány remek játékosa van, és láthatóan jó a csapategység, azonban ma mi voltunk a jobbak. Megan kipontozódását követően sem tört meg a lendületünk, minden nap keményen dolgozunk, és mindenre van forgatókönyvünk, így ezt az akadályt is sikerrel vettük.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés