Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatok a Vasas – Sopron mérkőzés után:

:

Hirdetés

Szombaton a címvédő Sopron Basket 86-52-es győzelmet aratott a Vasas Akadémia otthonában. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

Vasas Akadémia – Sopron Basket 52-86 (10-22, 8-21, 12-24, 22-19)

Beszámoló, statisztika ITT

Földi Attila (vezetőedző, Vasas Akadémia): Azt gondolom a vereséggel és a különbséggel nincs semmi baj, hiszen a Sopron Európa egyik legjobb csapata, a játék képével azonban annál inkább. Ezen a mérkőzésen megint olyan volt a hozzáállásunk, hogy gyakorlatilag az első két percben elvesztettük a meccset. Azért is fáj a dolog, mert pont arról beszélgettünk az edzéseken, hogy tudjuk milyen erőt képvisel a Sopron, de próbáljunk meg velük harcolni egy nagyot. Ez sajnos nem sikerült.

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Gratulálok a Vasasnak, mindig is az jellemezte őket, hogy harciasan játszanak, erre is készültünk. Azt gondolom az egész mérkőzést kontrolláltuk, magas energiabedobással, koncentráltan játszottunk, amihez gratulálok a csapatnak. Sok játékosnak tudtam lehetőséget adni a mai találkozón, azt gondolom, mindenki élt a kapott percekkel. Sok sikert kívánok a Vasasnak a továbbiakban, nagyon értékes munkát végeznek itt, minden jót kívánok céljaik eléréséhez.

Brianna Fraser (Vasas Akadémia): Tudtuk, hogy egy nagyon erős csapattal találkozunk ma, sajnos nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy terveztük. Kaptunk néhány könnyű kosarat már az elején, nem állt össze a védekezésünk, így már az elején elhúzott az ellenfél. Azt gondolom, ha néhány dolgon javítunk, sokkal jobb teljesítményre is képesek leszünk.

Dubei Debóra (Sopron Basket): A győzelem mellett elsődleges célunk az volt, hogy jobb mérkőzést játszunk ma, mint a szerdai találkozó. Ez azt gondolom sikerült, mindenki hozzá tudott tenni ehhez a sikerhez. Örülök, hogy jól teljesítettünk a Vasas otthonában.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés