Hirdetés
Archivum

Nyilatkozatok, statisztikák a szombati negyeddöntõk után:

:

Hirdetés

Szombaton a Sopron Basket és az Aluinvent DVTK is lezárta 2-0-val a negyeddöntõ párharcát. A Sopron a VBW CEKK Ceglédet, míg a DVTK az NKE-FCSM Csatát verte magabiztosan. Az alábbiakban kis visszatekintésként nyilatkozatok és a pontos statisztikák következnek ezen összecsapások kapcsán.

 

Forrás: hunbasket.hu

VBW CEKK Cegléd – Sopron Basket 31-75 (12-18, 4-19, 10-21, 5-17)
Az egyik fél második sikeréig tartó párharc végeredménye 2-0 a Sopron Basket javára.

Peter Jankovic (Vezetõedzõ, VBW CEKK Cegléd) : Gratulálok a Sopronnak az elõdöntõhöz! Azt gondolom, ez várható volt. Remek védekezést mutattak be ma is, nehéz volt tiszta helyzeteket kialakítani. Sok sikert szeretnék nekik kívánni a Final4-hoz, hiszek benne, hogy meg tudják lepni Európát.

Roberto Iniguez (Vezetõedzõ, Sopron Basket) :: Köszönjük az elismerõ szavakat, jókívánságot! Meg fogunk tenni mindent a FINAL4-ban. Sok energiára és hitre van szükségünk. Ugyanazt kell tennünk, nap, mint nap. Nagyot kell álmodnunk, és nem kell félnünk a feladattól. Jó munkát végeztünk a negyeddöntõ során, túl vagyunk ezzel az elsõ körön. Sok sikert kívánok ellenfelünknek a folytatásra. Hasonló energiával szeretnénk majd folytatni a rájátszást.

Gorjanácz Ágnes (VBW CEKK Cegléd): Gratulálok a Sopronnak! Mindig nagyon nehéz itt játszani, Európa egyik legjobb csapatáról van szó. Próbáltunk helytállni, ennyire tellett. Készülünk a következõ körre, remélhetõleg az jobban fog alakulni. Sok sikert kívánunk a soproniaknak a jövõ hétre!

Weninger Virág (Sopron Basket): Elsõ félidõben nem a saját ritmusunk szerint játszottunk, a dobások sem mentek be. A szünet után próbáltuk ezt kijavítani. Köszönjük a Ceglédnek, hogy ilyen jó meccset tudtunk velük játszani!

 

NKE-FCSM Csata – Aluinvent DVTK 49-69 (9-21, 9-18, 15-17, 16-13)
Az egyik fél második sikeréig tartó párharc végeredménye 2-0 az Aluinvent DVTK javára.

 

Tursics Krisztián (Vezetõedzõ, NKE-FCSM Csata): Nem tudom ezt a mérkõzést értékelni, csak a miskolci csapat játszott ma. Extrán védekeztek, nem tudtunk dobni, egyszerûen levettek minket a pályáról. Csapatomból egyedül Radócz Fanni játékát tudom kiemelni, kiváló teljesítményt nyújtott. A DVTK egy profi csapat, sok sikert kívánunk neki a folytatásban.

Cziczás László (Vezetõedzõ, Aluinvent DVTK): Köszönjük a Csatának, hogy a szezon elején megvertek minket, az a kijózanító pofon volt az, ami elindított minket és aminek köszönhetõen futottunk egy jó szériát. Én kollégámmal ellentétben az egésze csapatomat emelném ki, egymásért küzdöttek, ez volt a siker alapja illetve a jó védekezésünk. Amikor Miskolcra kerültem azt ígértem, beviszem a csapatot a legjobb 4 közé, ami sikerült, ezért nagyon boldog vagyok. Ennek ellenére nem dõlünk hátra, remélem sikerül a bajnokság legnagyobb bravúrját elérjük és bejussunk a döntõbe.

Radócz Fanni (NKE-FCSM Csata): Szeretnék gratulálni a vendég csapatnak. Mi gyengén kezdtünk, csak 18 pontot dobtunk az elsõ félidõben, nem voltak gyors támadásaink. Most mennünk kell tovább, a következõ meccsünket pedig meg kell nyerjük.

Medgyessy Dóra (Aluinvent DVTK): Gratulálok a Csatának, egy nagyon szimpatikus fiatal csapat. Az év elején ellenük elszenvedett vereségre szerintem is szükség volt, mert utána kezdtünk el összeállni és jól játszani. A mai meccset és a párharcot is a védekezésünkkel nyertük meg, nem hagytuk õket távolról dobni. Nagyon büszke vagyok a csapatomra és a remek szurkolóinkra.

Hirdetés