Hirdetés
Magyarország

Nyílt levelet írtak a szekszárdi szurkolók az Európa Kupa Final Four-ra készülő csapatnak:

:

Hirdetés

Pénteken megkezdődik Szekszárdon az Európa Kupa négyes döntője. Az Atomerőmű KSC Szekszárd szurkolói csoportja a Kadarka Brigade nyílt levelet írt a csapathoz.

Nyílt levél az Atomerőmű KSC Szekszárd Játékosainak!

Lányok!

Mi nem tudjuk, hogyan kell zónázni, remegő kézzel állnánk a büntetővonal mögé, figuráról is elsőre a sakk bábuk jutnak eszünkbe. Tanáccsal nem segíthetünk. Egy valamit viszont mindennél jobban tudunk. Tudjuk, hogy mit jelent szekszárdinak lenni. Kisváros nagyszívű emberekkel, akik imádják a borvidéket, Gemencet, de legfőképp Titeket!

Ezektől az emberektől majd egy éve elvették életük egyik legnagyobb örömforrását, a kosárlabdát. Sokan elvesztették a munkájukat, küzdenek a megélhetésükért. De ne higgyétek, hogy elfelejtettek Benneteket! Ha a sikereitekről hallanak, a szívük szakad bele, hogy nem lehettek ott a pálya szélén. Ma és vasárnap sem szurkolhatunk Nektek a helyszínen, lélekben viszont mellettetek vagyunk és teljes szívből szurkolunk.

Bármi legyen is az eredmény, ha az utolsó erőtartalékaidat használod fel, gondolj ránk, gondolj Szekszárdra, gondolj Magyarországra! Mert Mi mind veletek vagyunk, és ugyanúgy akarjuk a sikert, akárcsak Ti!

Bízzatok magatokban, mi is bízunk Bennetek. Tudjuk, hogy fogunk még EGYÜTT ünnepelni!
Harcra fel!
Mert ez a város több mint jó bor!

Tisztelettel:
Kadarka Brigade

Hirdetés