Hirdetés
Archivum

Nyilvános az amerikai válogatott edzõmeccseinek programja:

:

Hirdetés

Az USA Basketball nyilvánosságra hozta az nõi válogatott olimpia elõtti edzõmérkõzéseinek programját. Az elmúlt négy ötkarikás játékok gyõztese Brazíliával, Nagy-Britanniával találkozik, illetve Isztambulban szerepel egy négyes tornán.

Az amerikaiak július 14-én kezdik a felkészülést az olimpiára. Két nappal késõbb, július 16-án a nõi és a férfi válogatott kettõs meccset játszik. Ellenfelük Brazília legjobbjai lesznek. Ezt követõen Manchesterbe utaznak Geno Auriemma tanítványai és az impozáns Manchester Arénában a brit válogatottal mérik össze az erejüket július 18-án.

Július 21. és 24. között kerül sor az olimpiát megelõzõ legjobban várt válogatott tornára. Ekkor Isztambulban az Egyesült Államok, a házigazda törökök és két eddig még meg nem nevezett válogatott méri össze az erejét.

„A washingtoni mérkõzésen megismerhetjük mik a keret erõsségei és gyengeségei. Angliában csapatként erõsödhetünk tovább, míg az isztambuli torna alkalmával kialakulhatnak azok a kötelékek, kapcsolatok, amik elengedhetetlenek a sikeres szerepléshez.” – fogalmazott Geno Auriemma.
 

Hirdetés