Hirdetés
Magyarország

Nyolc játékos és három stábtag képviseli az UNI Győrt a nemzetközi szünetben:

:

Fotó: UNI-Győr

Hirdetés

A SERCO UNI-Győr játékosaira és stábtagjaira fontos feladatok várnak a válogatott szünetben. A győri klub honlapja készített egy átfogó körképet.

A magyar női válogatott két fontos Európa-bajnoki selejtezőt játszik Izland, majd Románia ellen. Mindkét találkozóra Miskolcon kerül sor, a DVTK Arénában. Székely Norbert szövetségi kapitány 16 játékost hívott be a magyar keretbe, ebből hármat ad az SERCO UNI Győr. Török Ágnes, Dubei Debóra és Dombai Réka lesznek ott Miskolcon válogatott mezben! A stábban a győri csapat vezetőedzője, Cziczás László másodedzőként lesz ott, míg a fizioterapeuta, Burdi Szabolcs a lányok egészségéért lesz felelős.

Mindkét találkozó fontos lesz, hiszen Izland ellen nagyarányú győzelemre, majd Románia legyőzésére is szükségünk lesz, hogy a legjobb csoportmásodikok közé kerüljünk, ezzel kivívjuk az EB szereplést.

A csütörtöki meccset az M4 Sport, míg a vasárnapit az M4 Sport+ közvetíti élőben!

A magyar lányok meccseinek időpontja:

Február 9. csütörtök, DVTK Aréna, 17:00:

Magyarország – Izland

Február 12. vasárnap, DVTK Aréna, 17:45:

Magyarország – Románia

A 3×3 női válogatott, Földi Attila vezetésével összetartást rendez Székesfehérváron, ahová négy győri játékos is meghívót kapott: Bach Boglárka, Weninger Virág, Rozmán Lilla és Baffy Fanni.

A lányok szombaton veszik fel a munkát, majd 7-én és 8-án minitorna keretében zárul az edzőtábor.

Bach Boginak nem lesz ismeretlen a terep, hiszen Ő már többször is szerepelt a 3×3-as válogatottban!

A szlovák női válogatott is Európa-bajnoki selejtezőket játszik, Svájc és Luxemburg ellen. A szlovákoknál ott van a keretben Sabina Oroszová is. Északi szomszédaink második helyen állnak csoportjukban, Olaszország mögött, azonban az összesített legjobb másodikok versenyében éppencsak lemaradók a kvalifikációról.

Sabina és a szlovák válogatott programja:

Február 9. csütörtök, Pöstyén, 18:00

Szlovákia – Svájc

Február 12. vasárnap, Pöstyén, 19:00

Szlovákia – Luxemburg

 

Hirdetés