Hirdetés
Európa

Nyolc meccs az Euroligában, közte Jekatyerinburg – USK Praha rangadó:

:

Hirdetés

Szerdán rendezik a női kosárlabda Euroliga 4. fordulóját.

A magyar csapatok meccseit 18 órától bonyolítják le. Az A-csoportban az Atomerőmű KSC Szekszárd az MBA Moszkva otthonában szerepel. A B-csoportban a Sopron Basket a Fenerbahce vendégeként lép pályára. Csapataink mérkőzéseivel kapcsolatban állandó szakértőnk Károlyi Andrea korábban már megosztotta várakozásait.

Az A-csoportban kerül sor a játéknap ragadójára, melyen az UMMC Jekatyerinburg és az USK Praha méri össze az erejét. A Jekatyerinburg pénteken alulmaradt a Szuperkupán a Valenciával szemben, így biztosan javítani szeretnének. Brittney Griner visszatért a címvédőhöz és a prágai együttesnél is ott van már Alyssa Thomas, illetve Brionna Jones. Óriási csatára van kilátás. Mindig komoly presztízscsata, amikor francia és spanyol topcsapat küzd meg egymással, így a Salamanca és a Lattes Montpellier küzdelmét is érdekes lesz figyelni az esti órákban. A TTT Riga és a Reyer Venezia összecsapásán pedig két egy győzelemmel álló gárda méri össze az erejét. A győztes nagy lépést tesz az első hatba kerülés felé.

A B-csoportban a Dinamo Kurszk és a Spar Girona ütközete óriási téttel bír. Mindkét gárda 2 győzelemmel és 1 vereséggel rendelkezik. A vesztes lépéshátrányba kerül. A Famila Schio gárdájának kötelező a győzelem az Arka Gdynia otthonában. A Basket Landes pedig a bajnokságban elszenvedett pofon után Isztambulban javítana, de ehhez biztosan lesz egy-két szava az egyre inkább összeálló Galatasaray-nak.

Menetrend

A-csoport

16:00 TTT Riga – Reyer Venezia – ÉLŐ STATISZTIKA, ÉLŐ VIDEÓ
16:00 UMMC Jekatyerinburg – USK Praha – ÉLŐ STATISZTIKA, ÉLŐ VIDEÓ
18:00 MBA Moszkva – Atomerőmű KSC Szekszárd – ÉLŐ STATISZTIKA, ÉLŐ VIDEÓ
20:30 Perfumerias Avenida Salamanca – Lattes Montpellier – ÉLŐ STATISZTIKA, ÉLŐ VIDEÓ

B-csoport

17:00 Dinamo Kurszk – Spar Girona – ÉLŐ STATISZTIKA, ÉLŐ VIDEÓ
18:00 Arka Gdynia – Famila Schio – ÉLŐ STATISZTIKA, ÉLŐ VIDEÓ
18:00 Fenerbahce – Sopron Basket – ÉLŐ STATISZTIKA, ÉLŐ VIDEÓ
19:00 Galatasaray – Basket Landes  – ÉLŐ STATISZTIKA, ÉLŐ VIDEÓ

Hirdetés