Hirdetés
Magyarország

Nyolc mérkőzés az Amatőr bajnokságban:

:

Hirdetés

Vasárnap nyolc mérkőzést rendeznek az Amatőr bajnokságban.

A Piros-csoportban a két listavezető a MAFC és a BEAC Újbuda is győzelmi esélyekkel várja a játéknapot. A MAFC a Kiss Lenke KA, míg a BEAC a BKG PRIMA Szigetszentmiklós II. együttesével mérkőzik. Érdekesség, hogy ez a két gárda szombaton az A-csoportban találkozott. Eközben a Baja a BEAC elleni múlt heti bravúrja után ezúttal a még nyeretlen TFSE-MTK U23 ellen folytathatja jó sorozatát.

A Fehér-csoportban a ZTE NKK és a Törekvés SE rangadót vív. A Törekvésnek három, a ZTE-nek négy veresége van. Mindkét csapatnak óriási szüksége lenne a sikerre. Kiélezett találkozóra van kilátás. A Győr múlt héten fordulatos meccsen verte a Százhalombattát. Ezúttal az ELTE-Fortis ellen könyebb dolga lehet és egyben felkészülési lehetőség is ez számára az egyetemi bajnokság hamarosan kezdődő tavaszi időszakára.

A Zöld-csoportban az élcsapatok közül az MTK-TFSE egyértelmű favoritként készülhet a DEAC elleni találkozóra. Sorozatban öt győzelemnél jár a fővárosi gárda és egyre jobb formába lendül. A DVTK U23 a Nyíregyházát fogadja. Ebben a párban is esélyesebb a magasabban rangsorolt gárda. Igaz, a Nyíregyháza okozhat nehéz perceket a DVTK-nak. A Zsíros Akadémia Kőbánya a nyeretlen Szolnok otthonában lép pályára, így idei ötödik sikerében bízhat.

MENETREND

Női Amatőr NB I. Piros-csoport

15:00 MAFC – Kiss Lenke KA
16:00 Bajai Női Kosárlabda Klub – TFSE-MTK U23
19:00 BKG PRIMA Szigetszentmiklós II. – BEAC Újbuda

Tabella, eredmények, statisztikák ITT

Női Amatőr NB I. Fehér-csoport

17:00 ZTE NKK – Törekvés SE
17:00 UNI Győr SZESE – ELTE Fortis

Tabella, eredmények, statisztikák ITT

Női Amatőr NB I. Zöld-csoport

15:00 DVTK U23 – Nyíregyházi Kosársuli
15:00 Szolnoki MÁV Sportegyesület – Zsíros Akadémia Kőbánya
17:00 DEAC – MTK-TFSE

Tabella, eredmények, statisztikák ITT

ÉLŐ STATISZTIKÁK ITT

Hirdetés